LIVE IT UP

Hej hjärtan.

Ja, jag är sämst på att uppdatera. Har fortfarande inte listat ut varför. O och jag har dejtat i snart sju månader, men det känns fortfarande alldeles för nytt för att skriva om. Jag är inne i mitt sista år i skolan och jobbar om portfolio-pieces, något som tar på riktigt dubbelt så lång tid som att bygga helt nya grejer. Har nu i en vecka försökt designa en iPhone-app som har usability, värde och som faktiskt SER professionell ut. Jesus så svårt det varit. Men det är på väg.

Idag landar Ado, Emil och Franco. Om ganska exakt tre timmar, precis när min skoldag börjar. Jag räknar med att det kommer ta dom ett tag att hitta sina grejer, ta sig till hotellet och ta sina välbehövliga powernaps, så stressar inte så mycket med att jag slutar först 6.20. Sitter och funderar just nu på vart jag ska ta dom nånstans första kvällen. La Cantina ligger högt på listan, men det är ganska dyrt där. Kanske om vi kör White Horse, Cantina, Cellar.. Och Chevy's för middag. Får se vad killarna orkar med.

Hursom, förra veckan var jag med O. Från tisdag kväll till fredag eftermiddag. Blev hotad ute på gatan torsdag morgon av något jävla jon som tyckte att min etnicitet hade mycket att göra med hur illa han tyckte om mig. Skakade upp mig rejält, jag har alltid känt mig extremt safe i O:s område. Men kommer nog över det så småningom.

Nu kör vi då. Ska bara ta mig igenom två små dagar av skola, sen är det LA på fredag (!!!!!!!).

Puss.


Utgång fredag






Utgång lördag


SATURDAY.

glad att jag inte är bakfull idag. Var ute igår med Carrie och Samantha, vi drack sangria på Fly, shottade tequila hemma hos Sam (fantastisk lägenhet, hennes rumskompis pappa äger Naked Juice om ni har hört talas om det företaget) och dansade sen tills precis innan stängning på Ambassador.

Och idag går vi på det igen. Men först ska jag jobba lite i Illustrator, ta en sväng på Urban Outfitters och duscha.

Puss.


HAPPY MONDAY.

Hej missar.

Jag är på ett så irriterande bra humör. Blir alltid produktiv när jag är glad. Idag hann jag tvätta, diska, städa köket, städa mitt rum, laga frukost, brygga kaffe, gå ut med Lucas och börja designa innan 11 på morgonen. Det finns ingenting som får mig att må så bra som att vara produktiv. Fattar hur Blondinbellis är så manisk, det här med att vara effektiv är som en drog.

Igår var en bra dag också, kom långt med min hemsida och stack iväg till gymmet på eftermiddagen. Perfekt att gymma efter St Patricks Day, var inte en käft ute. Vad jag vill ha ut av gymmet, om någon undrar, är följande: min bakdel får gärna komma upp fem centimeter och bli lite fastare. Jag vill tona mina armar och mina ben, jag vill ha synligare magmuskler och starkare rygg. Jag är riktigt svag i ryggen märkte jag igår, det är inte bra. Jag och O planerar en photoshoot innan jag åker tillbaks till Stockholm, det är målet just nu, att se tydliga resultat i mitten av maj. Berättar mer om plåtningen när det börjar närma sig (önskar att nån av mina tjejer kunde fota oss!).

Ska fortsätta designa nu. Om drygt en vecka landar Emil, Ado och Franco, sen sticker vi till L.A nästa helg! Så sjukt roligt ska det bli. Har saknat grabbarna för det första, har aldrig varit i L.A för det andra. Förhoppningsvis är vädret varmt nog så vi kan hänga på stranden. Kommer bli som en semester, längtar verkligen.

Puss!


TOO GOOD TO FIGHT.

Hej hjärtan.

Jag mår bra. Om ni undrar. Jag har mail i FB-inboxen från två av mina bästa tjejer som jag inte hunnit svara på, jag har en trasig kortläsare som jag måste fixa, jag har cirka en vecka kvar tills Emil, Ado och Franco anländer. Kan ju hälsa er grabbar att vi fick in fyra stormar till SF den här veckan. Har regnat konstant i 9 dagar. Vilket är extremt BRA nyheter, då det förmodligen passerat när ni landar. Fantastiskt att regnet kom precis mellan Jenna och killarna.

Det här var min midtermsvecka, har haft ganska mycket att göra. Ett stort art history exam i torsdags, det var alldeles för lätt att fuska, synd att jag inte visste det. Tog mig igenom multiple choice-frågor, bildanalys och två essäer, sen gick jag och åt hamburgare med Carrie och Jared. Pluggade resten av dagen, sen ringde min karl vid 9 och ville plocka upp mig. Packade ihop allting och var redo för att åka hem till honom, då frågar han om jag vill gå ut och ta en drink. Vi gick till White Horse runt hörnet, drack $6 whiskey sours och åt gratis popcorn. Skrattade, flirtade. Älskar att bara vara med honom. Vi kom hem till honom sent och satt uppe och pratade tills 5 på morgonen. Vid 04:30 frågade han mig om jag ville ha öl och pannkakor (fick mig nästan att gå ner på knä och fria på en gång), och så ställde han sig och började steka efter han serverade mig en Blue Moon, haha.

Han har ett sätt att ta i mig, se på mig och läsa mig som jag helt ärligt aldrig varit med om. Han säger "vad tänker du på?", jag säger "inget". Han säger "jo, ditt ansikte tänker", jag skrattar och säger "vad pratar du om?". Han säger "du tittade hit, och sen hit, och sen på mig, det är ditt tänkande ansikte". Jag kan inte dölja någonting från den här karln och det är det vackraste och läskigaste jag varit med om. Jag saknade passion i mitt liv - här är den. Dundrande, överflödig, sinnessjuk. Vi spenderar hela nästa dag tillsammans, han har en överraskning åt mig, han lagar middag, vi tittar på Avatar och han kysser min kind när jag börjar gråta och säger att filmen gör honom ledsen också. Han tittar på basket medan jag designar, han stryker mitt hår, jag älskar när han stryker mitt hår. Imorse lagar jag frukost, bakar brownies och dricker kaffe, fan i helvete, det finns ingenstans jag hellre är.

Jag ville verkligen inte vara kär. Jag ville inte ha en pojkvän. Jag ville inte riskera att bli sårad igen, jag vägrade riskera att ge allt av mig själv till någon bara för att se personen kasta bort det. Jag säger allt detta till honom med en klump i halsen, han håller mig och säger att han förstår. Ibland är det allt jag behöver.

Det är svårt för mig att lita på män nuförtiden. Jag kämpar för att komma över det.

Puss.


NIGHT.

Fin lördag. Jag börjar få fräknar av solen.

Godnatt vänner.


MAD 'CAUSE I'M CUTER THAN THE GIRL THAT IS WITH YA

Åh, 23 grader fortfarande. Vart är du Jenna?!

Var ute i solen hela dagen igår. Träffade Gabriella för en öl i eftermiddagsvärmen, sen satt vi och dåsade hemma hos mig tills jag tvingade med henne ut. Vi blev lite lulliga på Sugar (musiken var FANTASTISK, Emil, tänker på dig varje gång), men avslutade kvällen tidigt.

I övrigt söker jag jobb inför sommaren, jobbar på min portfolio och pluggar inför tråksigt Art History midterm. Saknar O också. Han har en miljon saker att göra. Tänkte passa på att gå till gymmet senare. Förövrigt, har nu styrt så att mitt rum är uthyrt under sommaren. Tjejen skickade sin bror för att inspektera, han lämnade en deposit på $500 och råkade nämna att han jobbar på Google - "Jag ger dig mer än gärna en tour nån gång." Jag och O körde runt i Mountain View där deras kontor ligger nyligen (gigantiskt), skulle älska att gå dit och fiska om de behöver någon hjälp från en svensk allt-i-allo, haha.

Försöker också planera flygresan hem i sommar. Vill svänga förbi Chicago som ni vet, kolla om förälskelsen hållt i sig. Längtar efter svensk sommar, men är också så glad över att Emil, Ado, Franco, Jessica och min pappa preparerar för att komma hit snart. Den här stan behöver nytt blod.

Puss.



HAPPY VALENTINE'S DAY, HERE'S YOUR BEST FRIEND.

Hej gänget.

Ska försöka börja blogga lite oftare nu. Jag bestämmer mig alltid för att göra det när jag är som MEST upptagen. Skitsamma, det får gå.

Känner mig exalterad inför framtiden. Det gör jag typ hela tiden, ärligt talat, men likväl. Hösten var jobbig och en sjuhelvetes bergochdalbana. Nu börjar det jämna ut sig lite. Jennas visit var definitivt livsnödvändig, det gjorde mig mer harmonisk, mindre paranoid och allmänt jämnare i humöret. Känner mig mer back on track nu än på länge, känner mig mindre rädd, mer självsäker, starkare. Etcetera.

Igår vaknade jag i min egna säng, åt en stor frukost, drack kaffe, mailade fram och tillbaks med tjejer som vill hyra lägenheten i sommar. Trodde aldrig det skulle vara såhär enkelt att fixa någon, och då har jag varit kräsen också. Vill inte ha nåt missfoster boendes med Jo i två månader. Nej, har kirrat en Harvard law student som verkar hur gullig som helst. 26:e maj till 1:a augusti, löst.

Sen åkte jag iväg med Carrie till ett café i SoMA för några timmars plugg. Tog oss tjugo minuter att hitta parking, men det löste sig. Efter hon släppt av mig hemma jobbade jag nån timme på ett annat café, sen stack jag iväg till gymmet. Här är min regim - 3x100 lunges med vikter, 3x30 situps, 3x25 enkel bicepsträning med vikter och så 30 minuter på cross-trainern. Det här varvar jag med pilates och kickboxning. Tips från coachen - gör 300 lunges ENBART om ni räknar med att köra platta skor ett par dagar framöver. Det är ingen lek hur mycket det tar.

Efter gymmet hann jag hem för att äta innan Obi frågade om jag ville komma över. Packade ihop mina grejer och åkte ut. Vi tittade på basket, The Only Way Is Essex och sen spelade vi Call Of Duty innan jag slocknade i soffan. Seeen hjälpte Obi mig igår med att leta hotell åt pappa och hans flickvän, de kommer hit i maj som bekant. Hittade tre bra alternativ, mitt i smeten, ganska billiga. Skickade iväg den länken till honom och sa tack och hej till en produktiv dag.

Idag har jag fått veta två saker som gjorde mig glad. Jessica kommer 17:e april, inte 11:e som jag trodde, vilket betyder att jag får en veckas downtime mellan Emil, Franco, Ado och henne. Nödvändigt, då får jag ladda batterierna. Sen viskade fåglar att mitt kära ex jag skrev om häromdagen, Magnus, har förlovat sig. Tvivlar starkt på att han läser detta, men ifall att - så glad för din skull, och jag önskar dig all lycka.

Pust. Nu ska jag hem, droppa datorn, byta om och sen ta en drink med Gabriella.

Puss!

Här är videon Joanna spelade in när de överraskade mig med Jenna. Sättet de la upp det på var att Obi hämtade Jenna på flygplatsen, sen körde han hem till oss. Jag trodde att han kom för att köra mig till skolan, och jag var förbannad för att han var sen. Jag springer ner till en corner store för att handla mat, när jag kommer tillbaka upp kommer Obi emot mig. Jag ser bara honom. Han kramar mig och ber om ursäkt för att han är sen. När han släpper mig och jag börjar gå mot bilen säger Jo "Cim, come say hi to my friend". Jag tänker "men för helvete, jag är sen till skolan", men försöker ändå vara trevlig och hälsa.

När Jenna vänder sig om faller hela min värld itu. Det syns inte i videon, men jag tror aldrig jag skakat så mycket i mitt liv. Jag hörde ingenting, allt försvann, trafiken, Obi, Joanna, Carrie. Jag fattade INGENTING. Det känns surrealistiskt att se nu, de där första tio sekunderna kändes som tjugo minuter för mig. Och sen var jag i chock i en timme framöver. Men här har ni de 52 första sekunderna i alla fall. Det här är något jag aldrig kommer glömma så länge jag lever.


O.

Jag har aldrig i mitt liv slagits så frenetiskt för att frånkomma känslor.

Och det är allt med honom. Sättet han stryker mitt hår. Hur han tvingar i mig vatten när jag druckit för mycket. När jag sätter mig bredvid honom mjuknar han lite i kroppen. Lägger sin hand på mitt lår ibland. Vi dricker sangria tillsammans på balkongen, pratar om allt, allt helt enkelt. Han vet så mycket om mig och jag fattar inte hur. Han kan mina knep, han kan mina självförsvar, han har inte nästlat sig in alls, det är bara naturligt och det är helt otroligt att någon jag bara känt i sex månader vet vem jag är. Han vet verkligen vem jag är. Jag vet inte hur många av er som känner att er partner verkligen kommit nära inpå, men jag kan tala om för er att det är det läskigaste jag varit med om.

Och så fort jag sparkar bakut sätter han stopp. Inte en enda av mina automatiska mekanismer fungerar. Han är för intelligent, för intuitiv och för uppmärksam. Han är så sexig. SÅ sexig.

Och det viktigaste av allt. Han har den där blicken. När han kommer hem från vart han än har varit, jag reser mig från soffan, kysser honom, han har den där blicken. Han behöver inte säga ett ord just då. Allt jag vill höra ser jag i hans ögon.

Och det tar emot att skriva om det, eftersom jag blivit blåst förut. Men jag lever inte mitt liv på halvfart eller med lagom som ledord, idag är det fantastiskt att vara med honom och krossar han mitt hjärta till sist så har jag i alla fall njutit av allt det äkta han gav mig.

Puss.


THE WEEKEND.

Gud vilken fin helg. Det här är en sån period där jag verkligen måste lära mig att stanna upp och uppskatta vad jag har omkring mig. Hela februari har varit fylld av upplevelser och insikter. Jag och Obi åker iväg till Arizona och spelar golf, badar jacuzzi, grillar kött och dricker starka drinkar. En vecka efter vi landat här hemma igen överraskar min bästa vän mig med världens mest efterlängtade visit. Vi kör två veckor av catch-up, dans och ätande innan Obi stryker mig över ryggen medan hon släpar sin väska till incheckningsdisken på SFO.

Sen blev det 25 grader varmt i fyra dagar. Gud så fint det varit. Obi åkte iväg för business över en natt och kom sen och plockade upp mig i fredags. Sen spenderade vi helgen hemma hos honom, och vilken helg. I fredags tog vi det bara lugnt, igår gick vi ut och dansade, idag låg jag i solen medan han jobbade/tittade på basket. Jag kysste honom hej då vid 3-tiden för att möta upp Carrie för ett par öl i solen. Vi tjattrade iväg timmarna tills hon var gullig nog att köra hem mig, sen dess har jag legat död i sängen.

Väldigt fin helg. Brun är jag också.

Puss!


HAPPY SATURDAY!

Snart ska ni få se hur jag brandat mig själv, det är ett jävla jobb ska ni veta. Har sökt ett par jobb redan faktiskt, ska fortsätta nästa vecka.

Så sjukt fint väder idag, imorrn ska bli ännu varmare. Jag har spenderat hela dagen i hundparken med Lucas, samt på Obis balkong med sangria och ett par böcker. O har snubblat över en ny företagsidé, han är väldigt exalterad, vilket gör mig glad och stolt. Han är iväg på middag nu med en professor från någon skola här i närheten, sen ska vi ut ikväll med ett par kompisar.

Köpte hem mat för typ 600 spänn igår. Älskar att man får mat hem till dörren gratis i det här landet, alltså noll kronor extra för delivery. Det tröttnar jag aldrig på. Handla mat har jag inga problem med, OM man har bil och en fin karl som kan köra en fram och tillbaks. På tal om det borde jag verkligen skaffa körkort i år..

Hursomhelst. Nu ska jag plugga lite mer och kanske diska så O blir glad när han kommer hem.

Puss.


THE MEN, THE BOYS, THE NOBODYS.

Igår gick jag igenom männen i mitt liv.

För första gången sen vi gjorde slut kunde jag gå igenom "Farid"-kategorin här på bloggen. Jag kunde skratta åt vissa inlägg, meningsutbyten vi hade när vi var tillsammans, videos vi spelat in, internskämt, och så vidare. Det är ett friskhetstecken, i brist på bättre ord, att kunna göra såna saker utan att bli ledsen. Tycker jag. Hade jag gjort samma sak i juni hade jag legat gråtande i en hög.

Med Farid styrde jag förhållande totalt. Och så var det från första början. Han uppvaktade aldrig mig, vi hade ingen dating-period, han flyttade in hos mig och så var det med det. Jag bestämde från dag ett att han skulle finnas i mitt liv och så blev det så. Där har du mitt dating-liv i ett nötskal. Det jag har velat ha,har jag fått. Och behållt, tills jag behagat bestämt mig för att det är slut. När jag ser tillbaka på killar jag varit tillsammans med nu så känns mycket väldigt ensidigt.

Det var väl ungefär samma sak med Elias, annars känd som psykfallet här i min blogg. Den här killen umgicks jag med sommaren 2011. Jag måste sagt till Elias 400 gånger att det aldrig kommer bli något mellan oss, han lyssnade inte. Han erkände till och med en gång att han på riktigt trodde han kunde FÅ mig att bli kär i honom. Det intressanta med Elias är att jag verkligen trodde att han hade känslor för mig. Jag insåg sen att han inte vet vad känslor är. Elias bloggar också, detta är ett ungefärligt inlägg:

"Träffade en extremt trevlig tjej idag. Hennes hår var extremt fint. Hon hade de finaste brösten jag någonsin sett och de skönaste ögonen jag tittat in i på väldigt, väldigt länge. Nu ska vi hem till mig och laga en fantastisk middag. Hon är otroligt vacker och jag är extremt säker på att vi kommer få en otroligt skön kväll."

Alltså. En sån människa kan man ju inte ta seriöst. Jag var ju såklart också den vackraste tjejen han någonsin sett. Innan mig var det nån annan. Efter mig kommer han fortsätta säga så till varje stackare under 30 för att till slut låsa ner någon som är för svag för att inse att hon förtjänar bättre. Det som dödade mig totalt var när han nyligen skrev ett inlägg om Jennas besök här i SF, och han PÅ RIKTIGT formulerar sig "Som ni vet så bor hon utomlands. Läser i hennes blogg nu att hennes bästa vän är där och hälsar på. En resa som hennes vän och jag skulle tagit tillsammans". Alltså, hahahaha, som jag och Jenna skrattade när vi såg det där, så mycket har vi inte skrattat på EXTREMT länge. Helt sjuk i huvudet. På riktigt. Andra guldkorn han slängt ur sig är "jag älskar dig" (efter två veckor) och "jag vill fira jul med dig" (skaffa ett liiiiiiv).

Jag har varit tyst om honom länge nu, men han bara fortsätter leverera de här mentalt efterblivna inläggen, det går inte att inte håna honom lite, framförallt när 90% av det han skriver är ren lögn. Stackars karl alltså. Han insåg väldigt tidigt att jag var alldeles, alldeles för bra för honom och han fixade inte det mentalt. Osäkerhet dödar allt, kom ihåg det, små barn.

Den jag känner varmast för av mina ex är fortfarande Magnus. Inget fel på varken Faraz eller Jonas, vi är fortfarande vänner och kan hänga utan problem, men jag kommer alltid vara tacksam för Magnus och mina år tillsammans. Han är en fantastisk människa och det tror jag de allra flesta skulle hålla med om.

Och så nu har jag då träffat O. En man jag inte kan jämföra med någon förutom min pappa. När det gäller pengar framförallt är de fruktansvärt lika. Jag vet inte varför jag fortfarande inte skriver så mycket om O. När jag sa att jag inte ville ha en pojkvän på ett tag så menade jag det, och det har varit svårt för mig att ställa om till att vara i ett förhållande igen. Att vara exklusiv är inga problem för mig, snarare mentalt på det sättet att man har någons välbefinnande att se efter, att man nu riskerar att bli besviken igen, etc. Om det är någon som är värd att bryta regler för, så är det O. Jag har växt mer som människa det senaste halvåret än vad jag gjort sen högstadiet. Jenna säger att jag är varmare/snällare. Vad O gör med mig kan jag inte svara på, men det är ovärderligt. Jag har aldrig varit så osjälvisk i mitt liv.

Nu, mina hjärtan, ska jag gå ut i solen. Det är 23 grader varmt och jag vill bli brun.

Puss!


TANNED.

Jenna har åkt hem. Ledsenheten slår väl till om T - 24 timmar.

Säger godnatt med en antik bild. Önska mig lycka till, vill orka mig upp till gymmet imorrn.

Puss.


RSS 2.0