HAPPY VALENTINE'S DAY, HERE'S YOUR BEST FRIEND.

Hej gänget.

Ska försöka börja blogga lite oftare nu. Jag bestämmer mig alltid för att göra det när jag är som MEST upptagen. Skitsamma, det får gå.

Känner mig exalterad inför framtiden. Det gör jag typ hela tiden, ärligt talat, men likväl. Hösten var jobbig och en sjuhelvetes bergochdalbana. Nu börjar det jämna ut sig lite. Jennas visit var definitivt livsnödvändig, det gjorde mig mer harmonisk, mindre paranoid och allmänt jämnare i humöret. Känner mig mer back on track nu än på länge, känner mig mindre rädd, mer självsäker, starkare. Etcetera.

Igår vaknade jag i min egna säng, åt en stor frukost, drack kaffe, mailade fram och tillbaks med tjejer som vill hyra lägenheten i sommar. Trodde aldrig det skulle vara såhär enkelt att fixa någon, och då har jag varit kräsen också. Vill inte ha nåt missfoster boendes med Jo i två månader. Nej, har kirrat en Harvard law student som verkar hur gullig som helst. 26:e maj till 1:a augusti, löst.

Sen åkte jag iväg med Carrie till ett café i SoMA för några timmars plugg. Tog oss tjugo minuter att hitta parking, men det löste sig. Efter hon släppt av mig hemma jobbade jag nån timme på ett annat café, sen stack jag iväg till gymmet. Här är min regim - 3x100 lunges med vikter, 3x30 situps, 3x25 enkel bicepsträning med vikter och så 30 minuter på cross-trainern. Det här varvar jag med pilates och kickboxning. Tips från coachen - gör 300 lunges ENBART om ni räknar med att köra platta skor ett par dagar framöver. Det är ingen lek hur mycket det tar.

Efter gymmet hann jag hem för att äta innan Obi frågade om jag ville komma över. Packade ihop mina grejer och åkte ut. Vi tittade på basket, The Only Way Is Essex och sen spelade vi Call Of Duty innan jag slocknade i soffan. Seeen hjälpte Obi mig igår med att leta hotell åt pappa och hans flickvän, de kommer hit i maj som bekant. Hittade tre bra alternativ, mitt i smeten, ganska billiga. Skickade iväg den länken till honom och sa tack och hej till en produktiv dag.

Idag har jag fått veta två saker som gjorde mig glad. Jessica kommer 17:e april, inte 11:e som jag trodde, vilket betyder att jag får en veckas downtime mellan Emil, Franco, Ado och henne. Nödvändigt, då får jag ladda batterierna. Sen viskade fåglar att mitt kära ex jag skrev om häromdagen, Magnus, har förlovat sig. Tvivlar starkt på att han läser detta, men ifall att - så glad för din skull, och jag önskar dig all lycka.

Pust. Nu ska jag hem, droppa datorn, byta om och sen ta en drink med Gabriella.

Puss!

Här är videon Joanna spelade in när de överraskade mig med Jenna. Sättet de la upp det på var att Obi hämtade Jenna på flygplatsen, sen körde han hem till oss. Jag trodde att han kom för att köra mig till skolan, och jag var förbannad för att han var sen. Jag springer ner till en corner store för att handla mat, när jag kommer tillbaka upp kommer Obi emot mig. Jag ser bara honom. Han kramar mig och ber om ursäkt för att han är sen. När han släpper mig och jag börjar gå mot bilen säger Jo "Cim, come say hi to my friend". Jag tänker "men för helvete, jag är sen till skolan", men försöker ändå vara trevlig och hälsa.

När Jenna vänder sig om faller hela min värld itu. Det syns inte i videon, men jag tror aldrig jag skakat så mycket i mitt liv. Jag hörde ingenting, allt försvann, trafiken, Obi, Joanna, Carrie. Jag fattade INGENTING. Det känns surrealistiskt att se nu, de där första tio sekunderna kändes som tjugo minuter för mig. Och sen var jag i chock i en timme framöver. Men här har ni de 52 första sekunderna i alla fall. Det här är något jag aldrig kommer glömma så länge jag lever.


Feedback
Postat av: Anonym

Cim, jag började på riktigt gråta och fick en klump i halsen när jag kollade på videon. Man ser din chock, känner din förvåning och lycka i ett enda virrvarr!! Så kul att se!



Ta hand om dig!

Kram

Ida

2012-03-07 @ 06:47:59
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: Jessica

Cim,

jag började också böla. Hur fint. Så där vill jag att du står när jag landar också :) haha. SES SNART!

2012-03-07 @ 13:32:16
Postat av: emil

HAHA UNDERBART!! Äntligen fick jag se videon!



Vi ses ännu mer snart än Jessica!!

2012-03-07 @ 17:18:56
URL: http://emil.blogg.se/
Postat av: Cim

Haha vad fint att ni andra gillar den med! Obi sa att tiden saktade ner även för honom, helt sjukt egentligen. Och Joannas första reaktion var "men gud, ni älskar verkligen varandra" haha. Det är härligt med bästa vänner!



Puss Jessica och Emil, snaaaart ses vi

2012-03-07 @ 17:36:29
Postat av: Elin

"Det syns inte i videon" Haha, JO man ser det i videon. Det ser ut som om hela ditt synfält blev suddigt. Saknar dig som fan.

2012-03-12 @ 20:31:45
URL: http://elinjohnsson.tumblr.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0