WEB DESIGNER FOR BANANA REPUBLIC - CHECK

Hej hjärtan.
 
Herregud vilken start på året. Jag har en tendens att få dåligt samvete för precis allt, är det inte att jag hinner gå ut med hunden nog gånger på en dag så är det att jag aldrig hinner blogga eller att jag inte pratar med mina svenska vänner nog. Fattar inte att det är mars redan. Helt sjukt.
 
Men nu så. Uppdatering - jag jobbade med JCG Group i 6 veckor ungefär. Ansvarig för all web design, all digital grafik loggor, sourcing osv. Jag upptäckte ganska omgående att de betalade mig för dåligt för vad jag gjorde, så började söka upp andra möjligheter. Skrev kontrakt med en rekryteringsfirma här i SF och skrev också hyreskontrakt för ett kontor nere i Mission (soft område här i San Francisco). 
 
Rekryteringsfirman levererade över förväntan och fixade en intervju med Banana Republic (tekniskt sett med Gap Inc, som äger Banana). Junior Web Designer var rollen de behövde någon för. Intervjun gick bra, väldigt bra. Två dagar senare fick jag nyheten - anställd. Heltid. Du börjar omgående. Jag får ta semester under sommaren, obetalt, men det betyder att jag kan åka hem till Sverige vilket är det viktigaste. 
 
Nu hade jag redan fått erbjudandet att jobba för Oriflame hemma i Stockholm igen i sommar, 6 veckor, men den här möjligheten var för bra för att tacka nej till. Grymt bra för CV:et, och det här är exakt vad jag ville testa på - att jobba på ett kontor för ett stort amerikanskt företag. Har varit här i 1,5 vecka bara, men det är skönt med rutiner, jag gillar mina kollegor och läget är fantastiskt. Precis nere vid hamnen och even better - på andra sidan gatan ligger mitt gym.
 
Det är en del jag blivit seriös nu med senaste månaderna. Började gymma i början av februari, 4 gånger i veckan. Lyfter mest, men blandar med pilates och värmer alltid upp med tio minuters cardio. Den här gången ska jag hålla det. Jag har också börjat som Web Coordinator för SWEA International och håller fortfarande på med att starta upp mitt egna företag.
 
Gud, vilket fantastiskt tråkigt inlägg. Mitt liv är kul men det är så sjukt tråkigt att skriva om det just nu. Men jag brukar generellt sett skriva sämre när jag är lycklig. Ni får hålla till godo med bilder från senaste månaden - ÄLSKAR att man kan dra in bilder från Instagram, den här grejen räddar mitt liv.
 
Puss
 

Anställd!
 
 
Det här är vad jag gör 4x i veckan. Squats, lunges, deadlifts och en hel massa annat för att forma den sexigaste delen av en kvinnas kropp (enligt min åsikt)
 
 
Hikade med tjejkompisar för några helger sen. Helt fantastiskt
 
 
 
Takterassen på mitt jobb.. ja, jag vet att du är avundsjuk. Det är okej. Den här utsikten är fan sinnessjuk.
 
Lunch på jobbet, jack&coke förra helgen, St Patricks Day parad och mitt sovsällskap. Two blondes and a pup
 
 
 
Och Cassies födelsedag... Älskar de här nissarna
 
 

RSS 2.0