whole foods

Det här är en del av det jag älskar med USA - Whole Foods. Organisk himmel. Allt är så rent och så fint och välorganiserat, och allt i hela butiken är inrett enligt varumärkets ståndpunkter. Allt är av trä, typ. Jättefint. Det är en fröjd att handla mat här, det finns inte direkt någon stress bland gångarna. Folk tar sin tid, förmodligen för det är så jävla mysigt i butiken. Ja, se själva.

Point, click, yum. Amerikansk marknadsföring i sitt esse.



Här kan man blanda ihop sin egen olivolja. Lemon Crushed Extra Virgin, eller nåt annat smaskigt. Man kan också blanda sitt eget kaffe, sitt eget badsalt och sitt eget jordnötssmör. Och nej, det spelar ingen roll hur länge jag bor här, jag kommer alltid hata jordnötssmör.



Det här är en fjärdedel av urvalet när det kommer till att blanda sina egna flingor. Sjukt värt, men det kostar därefter. Hektopriset ligger väl typ på vad naturgodis ligger på i Sverige. Och det är DYRT, i mina ögon.



Det här tackar man ju inte nej till direkt, efter massa tunga shoppingpåsar.



Sexiga killar kan man hitta i gångarna om man har tur. Hundar är tillåtna i de flesta mataffärer, vilket naturligtvis underlättar mitt liv med trehundrafemtio procent.



Och så alkoholen. Alkoholen får vi inte glömma. Hylla efter hylla med vin. Billigt vin, dyrt vin. Precis bredvid har dom stategiskt placerat ostkylen. Duktig Whole Foods.

Som sagt är det sjukt dyrt. Eller inte sjukt dyrt, men det är dyrare än ICA liksom. Men måste ändå hylla, för vi åt precis ugnsbakad kyckling och potatis som vi köpte där, och det var gott på ett helt nytt plan. Är det för att det är organiskt? Jag vet inte. Förmodligen. Organiskt och ekologiskt = gott som fan. Kul att man skulle komma på det, nu blir det dyra matpengar i framtiden.

Puss.

Feedback
Postat av: luckeboi

Kolla in tårfyllda ögonblick från Svenska Hjältar på min blogg. Såg du på det igår? :)

2009-12-15 @ 10:13:37
URL: http://lifeoflucke.blogg.se/
Postat av: Cim

Men ät bajs, jag är den enda svenska hjälten.

2009-12-15 @ 21:59:52
URL: http://shutupandgrind.blogg.se/

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0