ONE MONTH LEFT UNTIL 25

Hej hjärtan.

Jag är ledsen för att jag är frånvarande, men jag har på riktigt inte haft en dags break sen skolan slutade. Har varit på "semester" i tre veckor nu, jo tjena. Har kodat VARJE dag. Jag gnäller inte, bara konstaterar.

Håller på med finishing touches nu när det kommer till den här siten. Ska ta en paus snart och gå ut på stan dock, solen strålar, det är 17 grader varmt och jag behöver frisk luft.

I övrigt har jag spenderat tre dagar med O. Vi var på IKEA, köpte lite grejer till hans rum, jag köpte allt möjligt i matväg. Dagen efter åkte vi till CostCo och handlade mat för $250 dollar. Spenderar så mycket tid hemma hos honom så jag lämnade allt jag köpte där.

Så många saker är annorlunda med honom. Det har aldrig känts så lätt att se någon i ögonen. Jag har inte varit med om det förut, så vet inte hur jag ska förklara det. Jag lämnade honom igår förmiddag. På kvällen smsar han mig, han ska till en klubb nära min lägenhet med sina kompisar. Efter midnatt lämnar han dom för att komma upp och vara med mig. Bara ett kort besök, efter 1,5 timme går han tillbaks ner och fortsätter ha kul.

Jag har aldrig dejtat någon som lämnar sina vänner en fredagnatt för att komma och spendera lite tid med mig (trots att vi just umgåtts oavbrutet i 72 timmar). Han är så uppmärksam att det gör mig mållös, han kan läsa min kropp och vad hon säger utan att ens försöka. Han säger att jag är den sämsta lögnaren han någonsin träffat, han säger "försök igen" när jag försöker att inte gnälla - "jag lovar, allt är okej". Han säger att jag är "helt otrolig". "Förstår du det?", frågar han. "Du är den mest otroliga kvinnan jag träffat. Till och med när du är arg eller ledsen. Du är unik." Möjligt att det är ord jag hört förut, men det betyder så mycket mer nu. Att höra det från någon som honom.

Och det känns som en absolut gåva, alla de här kvinnorna som ser honom tycker att han är sexig, de har ingen aning om vad som gömmer sig inuti.

Och just det, idag är det exakt en månad tills jag fyller 25.

Puss.

Feedback
Postat av: R

Check out!:



http://www.2dopeboyz.com/2012/01/09/jay-z-glory-f-b-i-c-prod-the-neptunes/

2012-01-09 @ 21:35:21

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0