UPDATE, PEEPS.

Jaaaa, jag vet, jag suger. Men jag sa i december att januari skulle kunna komma att bli en händelserik månad, och hittills har det stämt. Inkluderat att jag fick nästan 20 000:- mer från CSN än vad jag hade räknat mer. Helt otroligt. Bra på minst hundra olika sätt.

I måndags mötte jag upp med Carrie. Det var första gången jag såg henne sen oktober. Vem som helst kan säga vad som helst, men varje gång jag och Carrie träffas så bara.. allt känns lättare. Problem känns mindre irriterande, komplimanger mer relevanta, det är bara något i vår relation som är så otroligt positivt. Jag älskar när hon skrattar. Jag älskar att vara med henne och Jared, det gör mig lugn. Jag orkar inte gå igenom de tusen anledningarna till varför mötet hände nu, istället för förr eller senare, men jag är glad i alla fall. Det är väl egentligen allt ni behöver veta.

I tisdags gick jag och gymmade, sen åt jag thai-lunch med Carrie och Jo. Obi plockade upp mig utanför restaurangen där nån gång på eftermiddagen, sen lämnade vi San Francisco för några dagar. Har tjatat på honom om att vi ska åka nånstans länge nu, så jag fick äntligen som jag ville, haha. Orkar inte delge alla detaljer, men vi hade det sjukt fint. Åt hotellfrukost, sen tog han mig till världens största spelhall - "you're gonna love this place". Vi lekte som barn och drack starka drinkar samtidigt, bästa kombinationen någonsin. När vi kom hem igår så åkte vi hem till honom och slocknade, sen låg vi i soffan idag tills han stack ut med high school-kompisar och jag åkte hem. De här tre dagarna har varit perfekta. På riktigt. Jag kan inte föreställa mig hur det hade kunnat vara bättre. Det finns ingen jag hellre är med.

Imorrn är det dags för Jo's födelsedagsfest, sen fyller Obis kusin år också, så det blir till att klämma in två grejer på en kväll. Jag är exalterad, sjukt kul ska det bli. Köpte smink för 700:- idag på Sephora, det gör det bara ännu roligare, haha.

Nu - sömn. Gym tidigt imorrn.

Puss, och här har ni lite random bilder från de senaste två veckorna.





Artsy mirror-pic

Nyårsoutfit. Älskar den här klänningen, alltid.

Och så stannade vi till på ett hotell innan vi tog tunnelbanan till Mission och klubben vi skulle till. Involverat i kvällen var också en asiatisk tjej som tog av sig skon för att slå in en stilettklack i Joannas huvud, en blond donna med en påse kokain på toaletten, en otroligt irriterande bög som visade sig inte vara bög (jag hatar när dom lurar en), champagne-sprutande, en nyårskyss från Jo och så lite spya på gatan (men det är inget vi pratar om högt).

Frukostar. Jag älskar frukostar. O är likadan, så många dagar när vi är tillsammans gör vi i ordning världens största frukost/brunch vid 12-tiden.

Forever 21 öppnade en ny flagship store som heter 21 Forever. GIGANTISKT. Fem våningar och mitt smack in the middle downtown. Ännu en anledning för er kvinnfolk att komma och hälsa på mig. Köpte en pälsväst och en tröja för 300:- häromdagen.

Första stoppet på roadtripen för mig och O blev Red Robin, en hamburgerkedja med bottomless fries och bottomless strawberry lemonades. Haha, ganska jäkla bra. Sjukt gott var det, vi åt bägge bacon/avocado burgare.

Dog av lycka när jag såg att vi hade en kaffemaskin i badrummet (på hotellet). Att kunna känna doften av kaffe som brygger medan man duschar.. himmelriket.

Och så hittade vi världens största varuhus med noll människor och 75 % rea på allt. Jag hade ingen lust att shoppa åt mig själv, så vi spenderade timmar med att hitta kläder åt O. Jag har alltid gillat att shoppa med/åt killar, föredrar det framför att handla åt mig själv. Ingen aning om varför. Hursomhelst hittade vi massa fint åt honom, inkluderat den här tröjan som jag drog fram med ett stort leende:

- Look! This one's perfect.
- Eh.. No.
- Why?!
- 'Cause we're not in Europe.
- Pleeease get it.
- (...) I guess I'll wear it when I come to Sweden.

Han kommer nog aldrig fatta hur sexig han ser ut i precis allt. Fina karl.

Puss, natt.


Feedback
Postat av: A

Tyckte den var skitsnygg, haha. Vad menade han med europa kommentaren?

2012-01-15 @ 23:56:32
URL: http://heyace.blogspot.com
Postat av: Jonna

Mums och puss.

2012-01-18 @ 14:16:51
URL: http://jonnajonna.tumblr.com
Postat av: Cim

Haha, han menar att det är inte direkt vad en straight, afrikansk man i San Francisco bär dagligen :)



Och puss på dig fina ponny :)

2012-01-19 @ 09:45:08

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0