#29 - DO I LIKE WHERE I AM RIGHT NOW?

Hmm.. finns väl många sätt att tolka den här frågan.

Jag tycker om vart jag är just nu. San Francisco har definitivt känts annorlunda den här terminen jämfört med tidigare, men det var väntat och det får helt enkelt ta den tid det tar. Jag har inte hunnit med mycket alls utöver skola, jobb, jycken, vänner och Obi, jag har inte varit i Height Ashbury eller the Marina eller någonstans alls egentligen förutom downtown och Twin Peaks där O bor. Men San Francisco är San Francisco och jag älskar den här staden.

Skolmässigt är jag grymt nöjd med mitt schema för nästa termin, har två lektioner tisdagar, en på onsdagar och så en online. Slappare än så blir det inte. Lite nervig inför portfolio-klassen och för att möjligtvis ansöka om graduation, men det känns bra med skolan i allmänhet. Väldigt exalterad inför min nya HTML/CSS-klass, som kommer fokusera på mobil kodning.

Jobbmässigt är jag exalterad, lite nervös, jag tycker väldigt mycket om kodning och vill göra ett bra jobb med det varje gång, lära mig mer, och så vidare. Känner mig lite off nu när det kommer till reklambiten, det har varit så otroligt mycket fokus på site development för mig nu de senaste två månaderna.

Med O så är jag lycklig. Jag skrattar i princip konstant när vi är tillsammans. Precis allt är nytt och jag har aldrig varit med en kille där förhållandet rör sig så långsamt framåt, men jag accepterar det, tycker kanske till och med om det och lär mig något nytt minns en gång i veckan. Hade jag lyssnat på vissa vänner så hade jag gått miste om den här fantastiska skatten, och jag är så glad, och så stolt över mig själv, att jag vågade säga ifrån, att jag vågade stanna kvar. Om man skrattar och lär sig saker om sig själv i en relation - vårda besinningslöst. Det är min teori och jag försöker leva som jag lär.

Med vänner är jag också exalterad, jag är otroligt lycklig över de jag har idag och ser fram emot nya vänskaper under 2012. Sen jag kom till San Francisco har jag träffat nya, fantastiska människor varje år, och även om vissa kommer och går så håller jag alla minnen väldigt tätt intill hjärtat. Oavsett om man blev sviken så fanns det stunder av guld, och med varje vän jag behållit, och med varje vän jag förlorat, så minns jag det vackra främst.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0