MIDDLE OF THE WEEK LIFE

Jag har precis börjat läsa en bok som är inne på allt det jag alltid pratar om. Du får vad du ger ut. Energi betyder allt. och så vidare.

På den punkten - jag engagerar mig inte i dig längre. Det är någonting med dig som suger in mig om och om igen. Trots att jag vet vad jag får ut av det. Trots att jag vet att det slutar med att jag blir kallad fula saker. Jag vet inte vad det är i mig som känner att jag förtjänar det. Men den rösten är tystad nu. Jag ska ha bra energi omkring mig. Du ska ha samma sak. Jag släpper dig nu. Jag önskar jag dig inget annat än gott.

I övrigt har jag haft ett par fina dagar. Det är SNORVARMT i SF, 28 grader idag, ska vara 26 imorrn. Blir det varmare kommer jag inte kunna sova, men nej, jag vet, ska inte gnälla. Älskade sol. Jag tycker om den trots allt. Igår kom O över (han var här lördag och söndag kväll också, vet inte ens hur det hände, men det har varit mysigt), vi gick upp en sväng på taket och pratade gruppmentalitet medan Joanna gjorde klart sina läxor. Sen drack vi massa vin, lite whiskey och garvade ihjäl oss åt Dancing With The Stars.

Imorrn har jag bara en klass, den andra är inställd. Sen blir det happy hour margaritas med O innan vi möter upp med Carolina som ska på dejt med O:s kusin, haha. Och så Carrie och Joanna, naturligtvis. Fint liv.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0