I LOVE YOU, BUT

Hej gänget.

Både igår och idag har varit givande. Igår var jag iväg på pilates vid 12, tre gånger på gymmet än så länge, det känns skönt. Onsdagar och torsdagar är helt körda för mig tidsmässigt, så måste få in det där i början av veckan. Efter gymmet mötte jag upp Carolina för att låna hennes kamera, en Nikon D3100 som filmar HD-video.

Sen var Carrie här hela eftermiddagen, vi satt vid våra respektive datorer och skrattade i tre timmar. Hon kom tillbaks senare på kvällen och sen igen nu imorse, haha. Hon har lovat att gifta sig med mig om det nu skulle bli så att jag inte hittar jobb här i staterna, det känns tryggt. Efter att Carrie gått kom Gabriella över, hon ville höra min åsikt om idéer för nåt kryddföretag. Sjukt intressant början, får se vart hon tar det nånstans.

Efter Bella gått filmade jag en 30-sekundersspot för min tv-klass, blev okej för att vara sista-minuten-jobb utan ljus, förberedelse eller normal nivå av ork. "Konstverket" står nu stadigt på mitt skrivbord. Det enda videon gick ut på var massa tekniska detaljer, men om det finns kontext blir det ju lite mer värt att titta på. Citatet fick jag från en Berghs-tjejs profilbild på Facebook - tack söta för inspirationen!

Hursomhelst. Nu har jag varit ute med hunden. Det är sent. Har mer läxor tills imorrn, men det är hyfsat enkla grejer. Kan göra det imorgon förmiddag. Skrev en väldigt bra brief igår också förresten! För ett teknologi-företag som är så jävla 80-tal att det inte finns. Den ska ni också få se. Nån annan dag.

Puss.

EDIT: Och äntligen har Chris blivit informerad så jag kan få berätta det här för världen. Min älskade, älskade kusin Therese, mammas systerdotter, är gravid! Födelsedatum är ställt till 12 januari och hela släkten på mammas sida är barnsligt exalterade. Det är mina morföräldrars första barnsbarnbarn och min mosters första barnbarn. Den här ungen kommer bli ihjäl-pussad och Therese kommer bli mother of the century. När jag var i Linköping i somras så visade de en bild på ett ultraljud, och jag fattade ingenting. "Åh vad fint, vem är gravid?" frågade jag. Det fanns inte i mitt huvud att det var Therese. Och hennes leende innan hon berättade, jag chockades totalt. Sa att hon ljög och lurades i tio minuter innan jag insåg att det var sant. Så himla, himla fint var det. Glömmer det aldrig.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0