I'M TALKING TO YOU, YES YOU.

Jag vet att det finns folk som inte gillar mig som läser den här bloggen. Jag vet att ni inte gillar mig, och jag vet att jag fascinerar er. Det är väldigt smickrande, alltihop.

Men det är lika bra ni lyssnar på mig också, precis som jag hoppas ni lyssnar på Farid - han och jag är extremt raka mot varandra. Vi har en deal i detta med att försöka behålla vår fina vänskap, och i detta att vara singlar och potentiellt börja dejta, och den dealen har ingen av er med att göra. Vi älskar och respekterar varandra alldeles för mycket för att någonsin vara ute efter att såra. Ingen går bakom ryggen på någon här. Så ni, små livslösa missfoster till människor (som jag skäms att ni kommer härifrån, men sånt är livet), som försöker såra Farid genom att anonymt maila honom och berätta om vad jag gör - bespara er själva besväret. Ta tag i era egna liv och väx upp. Det finns absolut ingenting ni kan göra för att smutsa ner eller förminska det jag och Farid alltid haft. Vi är större än så. Försök hitta den personen för er själva, istället för att sprida ut negativ energi i onödan.

Det här är alltså ett tips till er. Inte ett krav. Inte ett hot. Det är helt enkelt en påminnelse om att jag och Farid aldrig kommer vända oss mot varandra. Framförallt inte på grund av anonyma kommentarer på internet. Ge upp, bara. Om ni vill hitta sätt att skada mig, ge er på MIG. Inte Farid. Sorgliga är vad ni är.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0