EYEBROWS

Tänkte visa er vad min nya grej är sminkmässigt, men ljuset vill inte samarbeta. Får visa imorrn innan jag börjar göra mig iordning för inflyttningsfesten. Hursomhelst kör jag varje vardag nu halvtäckande bas, inget rouge, ingen mascara, inget på läpparna, ingen ögonskugga, och så starka, bruna ögonbryn. Det är jävligt snyggt när man är blond, tycker jag. Nästa steg för mig blir att göra håret ännu blondare, men vill vara lite försiktig med det där. Jag behåller hellre topparna fräscha än blonderar sönder allting.

Hursomhelst. Nu dricker jag rödvin och lyssnar på musik, som vanligt. Ska ner och köpa whiskey, mjölk och smör snart också, haha. Imorrn bitti kommer älskade, bästa, finaste Carrie och lagar frukost till mig och Joanna. Alltså. Ni förstår, dessa vänner? Sen ska vi ha lite worksesh innan storage-besök och sen kommer alla runt halv åtta. Ska bli så skönt att få varva ner lite, har snuskigt mycket läxor tills nästa vecka.

Försökte hålla upp datorn och täcka ljuset, det gick ju SJUKT bra. Och nu kom jag precis på att jag fortfarande har Carolinas D3100.. skjut mig i huvudet. Åh, sen ska jag visa er en kul grej förövrigt! Eller för er kanske det inte är så kul, men det lät som en rolig idé i mitt huvud när jag satt på bussen hem.

Sen tycker jag också att alla som älskar mig kan hålla tummarna för Farid imorrn. Berättar varför när jag vet om jag ens får berätta, men snälla - tänk på honom imorgon och önska telepatiskt lycka till.

Puss på er.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0