"WHATEVER THIS IS, IT'S INTERESTING"

Och han säger att han vill att jag ska skriva om tiden vi spenderar tillsammans. Han säger "du har ett så målande sätt att beskriva saker, du sätter ihop orden så vackert, det känns alltid som att jag återupplever vad du pratar om". Han säger att jag ska sätta mig på ett plan till Portland, han frågar om jag tar det tidiga eller det sena flyget.

Jag skrattar.

Han anmärker på hur uppmärksam jag är, att jag lägger märke till allt, kommer ihåg allt, han förstår inte hur jag kan läsa vissa av hans sidor så tidigt in. Han säger att han "have a few things in mind to teach you", men han säger inte vad de sakerna är. Han säger att min ärlighet är uppfriskande. Sluta aldrig med det, säger han, sluta aldrig vara oförutsägbar, säger jag.

Han säger "there's something about you that makes me feel at ease".

Jag älskar den komplimangen.

Han kommer hem lördag kväll, sent. På söndag ska vi dricka mimosas i Castro. I timmar. Sen ska vi hem till mig. Sen ska han spela basket vid 7-8 på kvällen. Hans namn börjar på O. Han är 1,98 lång. Han möter mig i kostym och är så snygg att jag känner mig nedklädd. Han kan mer om finans än vad jag kan om reklam. Han gick ut högskolan på tre år istället för fyra, med perfekta betyg, samtidigt som han spelade basket varje dag i veckan. Hans företag gör så bra ifrån sig att han skulle kunna säga upp sig från sitt heltidsjobb här och nu. Han är 24 år gammal. Han inspirerar mig.

Han frågar mig om jag förstår hur svårt det är att lämna lägenheten varje gång vi börjar kyssas när han ska gå. Han frågar om jag någonsin varit i Portland, jag säger nej, men jag har alltid velat åka dit. Han frågar mig när jag har en helg ledig, jag säger alltid, jag har ju bara klasser två dagar i veckan. Han gör en "mental notering".

Jag vill fortfarande inte ha en pojkvän, men jag kommer sluta harva om det. Ni får bara komma ihåg det helt enkelt. Känns löjligt att ta upp det om och om igen. Får jag känslor för O så kommer jag skriva det. Just nu är han helt enkelt en definitiv aspekt av mitt liv. Jag har inte bråttom någonstans och det har jag sagt till honom också.

Puss.


Feedback
Postat av: Elin

Såhär är det. Jag måste få se en bild på mr. O här nu snarast. Hur kan du göra såhär mot mig!? ;-)

2011-10-08 @ 14:52:02
URL: http://elinjohnsson.tumblr.com
Postat av: Elin

SJUUUUUUK "you-chose-sale" på Asos förresten. Kirrade 3 par skor för 1100. Från märken Asos, Ted Baker och DV Wentz vad fan nu det är för ett märke. vääärt. Men skynda för saker sinar fort. Fast du vet förmodligen redan. Puss. P.s. Fixar ny, BRA blogg nu. Yay horray!

2011-10-08 @ 14:56:14
URL: http://elinjohnsson.tumblr.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0