I'D RATHER RISK GETTING HURT THAN LIVE MY LIFE SCARED.

Så. Igår, alltså. O och jag har pratat lite fram och tillbaka, smsat som vanligt. Vi har pratat på telefon också, ringt varandra sent på nätterna. Jag tror att essensen av det jag försökt få fram till honom kan sammanfattas i en sak - jag skiter i 98 % av människorna jag träffar. Jag bryr mig liksom inte. Så när jag stöter på människor jag bryr mig om, människor det klickar med, då känner jag alltid att det finns ett syfte med relationen. Jag och O kommer inte bli tillsammans. Men jag är så glad att jag träffade honom, och jag vill se vad läxan kommer vara här.

Vi har otroligt kul ihop. Han gör vissa grejer som får mina murar att krascha. Jag går upp på morgonen, får ett par sms, blir upprörd. Går in till honom, sätter mig ner, börjar babbla. Han är helt nyvaken, stackarn, haha. Han drar ner mig bredvid sig, "Vi börjar inte mornar sådär. Nu startar vi om. Godmorgon. Sov du gott?" Jag skrattar, säger godmorgon, svarar, sen frågar han mig vad jag är upprörd över. Han har det där lugnande draget jag alltid uppskattar så mycket i män. Dramafri, någon som vet vad han ska göra för att få mig tyst. (Han kysser mig.)

Han är fin, det är han verkligen. Ett par saker har hänt som gör att jag backat emotionellt och öppnat ögonen inför andra alternativ, men utöver det har jag kul och kommer fortsätta dejta honom så länge han gör mig lycklig.

I fredags kom han över vid 1. Jag och gänget hade varit på ett grymt food truck-event nere vid Fort Mason, första stället jag kommer ta alla vänner som kommer hit. Sjukt god mat, öl i plastglas, live-musik. Och varmt var det också. Helt underbart. Efter en kort taxiresa hem stannade jag och Anton på Fly Bar, drack ett par bourbon stone sours och skrattade åt gamla minnen. Sen kom O över så fort jag kommit hem. Vi pratar hela tiden när vi är med varandra, när vi står, sitter, ligger ner, äter, går, dricker, konstant.

Hursomhelst, han sov över och så tog vi en promenad bort till Toast och åt en grym frukost. Sen skildes vi åt, han skulle spela football eller basket, minns inte ens, sen frågade han mig om jag hade lust med en dubbeldejt på kvällen. Så jag åkte över till hans hus, hängde med hans vänner en stund innan hans kusin med flickvän mötte upp oss. Vi körde upp till Twin Peaks där vi beundrade utsikten en stund. Sen parkerade vi nere vid stranden, tände en brasa, spelade fotboll med Lucas, drack vodka/cranberry, rostade marshmallows, lyssnade på musik. Det blir inte mer San Francisco än den dagen på något sätt. Det var så perfekt. Efter det sov jag över hemma hos honom för första gången, och imorse körde han hem mig.

(Rubriken är från ett sms jag skickade till O häromveckan.)

Idag har jag inte gjort ett skit. Och därför måste jag plugga nu. Och ni har fått blogginlägg för en vecka. Duktig Cim.

Puss.

Typisk lördag i SF


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0