WEEKEND NEWS

Sitter och designar förstasidan till min portfolio-site. Läraren sa till oss att inte jobba på våra egna sidor, men det skiter jag i. Jag ska söka massa jobb i december och januari, jag behöver en snygg, fungerande hemsida nu.

Har saknat min syster något extremt nu de senaste veckorna. O åker till Australien i februari, nej, inte alls avundsjuk. Jävla gris. Stannar han i Sydney måste jag fixa så att han och Chris träffas på något sätt. Den stackarn, förövrigt, O alltså - han slet sönder ligament i axeln igår. Vi spenderade HELA helgen ihop, först och främst. Han bjöd över mig på fredagkvällen, två av hans bästa tjejkompisar skulle laga middag. Sen gick vi ju på bio, jag sov över. Sen åkte jag helt enkelt inte hem på lördagen. Han lagade frukost på morgonen, kanel- och valnötsvåfflor, sjukt gott. Sen låg vi i soffan till fyra på eftermiddagen, innan vi pallrade oss upp, stack iväg till Safeway och handlade svensk husmanskost. Lagade mat och pratade konstant.

Sen blev det typ den mest spontana utgången jag varit med om. O:s kusin kom över (ser förövrigt ut EXAKT som Kanye West, ganska roligt), vi drack vodka/lemonade som jag varmt rekommenderar. Väldigt god kombination. Vi bestämmer oss för att gå ut och dansa, jag säger att vi måste stanna hemma hos mig först så jag kan byta kläder. Kommer hem med andan i halsen, springer rätt in i Joanna som jag lyckas övertala att hänga med ut. Ni som trodde att tjejer tar lång tid på sig - vi var klara på sju minuter blankt. Ombyte OCH sminkning. Definitivt världsrekord. Sen ner till bilen och ut till the Marina för tequila och skratt.

Sjukt rolig kväll. O har typ 90 kusiner, en av de jobbade som ordningsvakt på ett ställe där nere, vi gick in gratis och före kön genom bakdörren. Dansade i timmar. Åkte hem. Åt pizza. Somnade. I söndags stack killarna sen eftermiddag för att spela football, sen skulle de komma tillbaks och äta. O ringer mig från sjukhuset - nån tacklade honom vid en touchdown och han kände hur det krasade i axeln. Kom hem till mig tre timmar senare med bandage och en burk smärtstillande. Herregud, alltså. Fick hjälpa honom att duscha, jag skrattade så jag grät för han såg så efterbliven ut, stackarn. Och så är han alldeles för lång också, fick krypa ihop som en dvärg för att komma under själva duschstrålen.

Hursomhelst, han sov över och åkte hem tidigare imorse. Jag är chockad över hur mycket tid vi spenderade tillsammans den här helgen, och hur extremt omöjligt det är att bli uttråkad tillsammans med honom. Jag är så glad att vi träffades den där kvällen för drygt två månader sen. Joanna var svinrolig i lördags också, och hur snygg som helst. Mycket, mycket bra helg.

Och han:

- Vad har du gjort med ditt hår? Du är så vacker.

Och han:

- Är du alltid såhär sexig när du bara är hemma? Helvete.

Och han:

- Alla killar hatade mig när du dansade i lördags. Det kändes riktigt, riktigt bra.

Och han:

- Du är fantastisk. Sluta vara så fantastisk.

Nu ska jag iväg på möte med en teampartner, vi hörs senare ikväll.

Puss.

Igår kväll


Feedback
Postat av: emil

Hmm. Försvann inlägget som kom efter det här?

2011-11-17 @ 11:57:28
URL: http://emil.blogg.se/
Postat av: Cim

Ja. Tog bort det igår kväll.

2011-11-17 @ 17:27:04

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0