I'M THANKFUL FOR YOU.

Hej hjärtan.

Just nu njuter vi av en av mina absoluta favorithelger - Thanksgiving. Vart jag än flyttar i framtiden så vill jag fira den här helgen. Syftet är vackert, maten är fantastisk och en ursäkt för att få ihop vänner/familj är alltid välkommen.

Igår och natten till idag var krävande. O:s syster var med i en bilolycka. Hon körde hem från LA och lyckades flippa sin SUV på motorvägen. Hon klarade sig. Hennes vän satt i baksätet utan säkerhetsbälte. Hon flög genom vindrutan, blödde ur öronen när ambulansen kom. O körde en timme till sjukhuset, det var länge sen jag var så orolig. Att sova fanns inte. Jag bara bad och bad om att hans syster skulle vara okej. Fem på morgonen smsade han mig och förklarade läget, sen körde han hela vägen tillbaks till min lägenhet och kom och plockade upp mig. Vi åkte hem till honom, satt i bilen och pratade i timmar. Tidigt imorse ringde hans systers bästa vän och uppdaterade om kompisen som flög genom vindrutan.

Hon klarade sig inte. Hon dog. På morgonen av Thanksgiving. Helt sjukt. O är hemma med sin familj just nu, hans syster är där också, stämningen är inte harmonisk direkt. Jag är glad att jag kunde vara där för honom på nåt sätt åtminstone, jag är så otroligt tacksam för att hans syster klarade sig, och jag ber för den andra tjejens familj. Så vidrigt hemskt.

Jag själv firar Thanksgiving med Jo, Daniel och Alyssa här hemma. Vi har ätit så äckligt mycket, kan knappt röra mig. Dricker kanelkaffe (helt sjukt gott) och dricker rödvin. Ärligt talat saknar jag O redan. Den här jävla karln alltså, jag tror det var först igår jag insåg hur mycket jag bryr mig om honom och de han älskar. Han säger att min doft "lingers" i hans rum, han säger att han tittar igenom mitt Facebook-album när han är på sina jobbresor. Vackra man.

Såhär såg jag ut igår i alla fall. Idag behöver jag en dusch, sömn och ett nytt ansikte, haha.

Puss.


Feedback
Postat av: Jessica

Herregud. Herregud, herregud, herregud. Jag känner så mycket för dig, er och alla. Vi ses i vår. Åk inte bil tills dess. Kärlek.

2011-11-25 @ 18:38:54

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0