SWEET WEEKEND.

Hej gänget.

Alltså mina helger nuförtiden är för bra. Jag längtar efter dom mer än i vanliga fall, så fort jag lämnar den där kvällsklassen på torsdagar så ler jag från öra till öra.

Så i fredags firade vi Daniels födelsedag på en krog på Sutter. Det var animal-tema och jag var klädd i leopard från topp till tå. Haha, HELT sjukt, men jag tror faktiskt inte jag har en enda bild på det. Hade svincool katt-makeup också, ingen bild på det heller. Bilder har tappat lite signifikansen i mitt liv, det är synd och bra på samma gång. Hursomhelst, O kom över vid 5-tiden, jag lagade middag, vi drack vin och pratade medan Jo och jag gjorde oss i ordning.

O och jag måste skärpa oss med hur sexuellt attraherade vi är till varandra. Tydligen hade alla Daniels vänner frågat honom "WHO are those two?". Tänk er själva - en två meter lång svart kille. Och en blond, blåögd tjej i katt-makeup och en leopard bodysuit. Till och med jag fattar att den konstellationen drar uppmärksamhet till sig, framförallt när jag gränslar honom över en stol bara för att han är så sjuuuuuuuuuuuuuukt fin. Alltså, jag orkar verkligen inte. Ingen annan existerar när vi är ute tillsammans. Jag vet inte om jag någonsin dejtat någon jag varit så fysiskt attraherad till. Och jag vet att det också växer tack vare hur mycket han visar att han gillar det han ser.

Vi lämnade krogen kort efter, gick ner till Ambassador för att dansa som vanligt. Tio minuter senare händer något efterblivet.

För två veckor sen var det en tjej som kom alldeles för nära Joanna, jag blev extremt beskyddande och knuffade henne med handen mot hennes hals. Inte speciellt uppskattat. O bröt isär oss, inget mer med det. Igår trampade en tjej på min fot. Instinktivt knuffar jag bort henne, sen håller jag mig för foten och dör av smärtan en stund. Då får jag en ny tjej i ansiktet. "What the FUCK are you pushing my friend for, you could have done that more respectfully!".

Det där är inte okej i min bok. Jag har inget problem med dig, jag vet inte vem du är, kunde inte bry mig mindre, det var din tjejkompis som trampade på mig, jag knuffade bort henne och jag ser inte henne någonstans i närheten med för mycket attityd. Allt det här tänkte jag, till henne sa jag bara "I don't know what the fuck you want, leave". Och sen viftade jag bort henne. Då kommer hon mot mig. O sätter upp armen, men han hinner inte stoppa nånting. Vi slår samtidigt, hon missar, jag träffar. Klockren höger. O bryter upp oss, tjejen försvinner med sin grupp, och gissa vad som händer?

Han blir utslängd. Ingen kommer ens och pratar med mig. Detta gör mig naturligtvis ÄNNU mer förbannad, precis på samma sätt som jag skulle flippa om Jo eller Gabriella eller Jenna eller vemsomhelst blev utslängd på felaktiga grunder. Så jag går fram till bägge ordningsvakterna, vi börjar tjafsa och resten är verkligen historia.

Hursomhelst. Även om jag alltid kommer försvara mig om någon uppträder aggressivt så vill O att jag ska låta honom ta hand om det - "Det finns inte en chans att jag kommer stå och se på när du blir skadad. Det existerar inte". Mitt problem med det är att jag är van vid att ta hand om mig själv. Jag har aldrig haft någon varken försvarat mig eller försökt bryta upp ett bråk jag varit i. Så jag måste anpassa mig till att vara nära någon som bryr sig om mig till den nivån.

Hursomhelst. O och jag spenderade hela dagen tillsammans igår, gick till H&M, Diesel, Macy's, tittade på klockor, kläder, åt thai-mat, sen åkte vi över till hans hus och sov där. Idag gick vi till Farmerbrown igen med O:s kusin och hans flickvän innan han körde hem mig och följde mig till dörren. Jag åker nog över dit igen senare ikväll.

Nu ska jag titta på Cadillac Records med Joanna.

Puss.


Feedback
Postat av: Alice

Fattar precis. Jag har en sjukt stark beskyddarinstinkt (från barndomen, enda bra jag fick därifrån). Jag är den som skyddar. Jag blir inte skyddad. Jag ställer mig framför, varje gång, jag tar smällarna och jag slår. Nu har jag en kille som ställer sig framför mig. Svårt att vänja sig vid, eller hur? Men det är så jävla, jävla fint.

2011-11-26 @ 01:17:48
URL: http://alicesnation.blogspot.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0