THE WORKINGS OF A MAN

Jag drömmer stort. Jag gör det. Jag erkänner. Jag kan acceptera att kalla det "stort".

Jag vill ha någon som älskar mig. Någon som kan min kropp för att han tog tiden det krävdes att lära sig den. Jag vill ha någon som inte bara vill ha sex med mig. Han vill vända mig ut och in. Varje gång. Kan jag formulera meningar efter vi är klara så är vi inte klara.

Jag vill ha någon som älskar att resa. Som ser "stadgande" som relationsbaserat, snarare än i att köpa ett hus och aldrig flytta därifrån. Jag vill ha någon som inte kan få nog, som vill upptäcka, som kan tänka sig Chicago lika väl som en vingård i södra Italien. Jag vill ha någon som binder mina ögon, kör mig till flygplatsen och tar mig till ett plats jag aldrig varit. jag vill ha någon som lägger mer vikt vid upplevelser än vid materiella ting.

Jag vill ha någon som ser sitt eget värde. Som har starka värderingar, svårrubbade, som brinner ivrigt för vissa saker och mindre ivrigt för andra. Jag vill ha någon som bryr sig. Någon som lägger vikt vid åsikter, som håller fast vid sin, även om det är obekvämt eller fel. Jag vill ha någon som delar min syn på kappvändare, de lägst stående varelserna efter kvinnomisshandlare och pedofiler. Jag vill ha någon som är stolt över sig själv. Som vågar vara sig själv.

Jag vill ha någon som förstår vikten av passion. Någon som vet att den är en av tre stöttepelare, kärlek, respekt, passion, alltid. Jag vill ha någon som vårdar detta, någon som släpper allt för att kyssa mig, eller bara för att hålla om mig en liten stund.

Jag vill ha någon som är driven. Någon som vägrar sluta följa sina drömmar. Jag vill ha någon som inser att vi skapar våra egna hinder, jag vill ha en entreprenör, en företagare, en kreativ person. Någon som alltid väljer sina drömmar framför mig, och accepterar att jag gör samma sak. Jag vill ha någon som vågar hoppa och vågar kraschlanda. Någon som tar smällar utan att skämmas. Någon som inser att det handlar inte om hur många gånger vi misslyckas, utan om hur vi tar oss tillbaka.

Jag vill ha någon som inser att livet är för kort. Någon som förstår att varje sekund oskrattad är en sekund bortslösad. Varje sekund där vi inte dricker, äter, ligger, skrattar, dansar, lyssnar, pratar, älskar är en sekund vi kunde spenderat bättre, mer äkta, med större respekt. Jag vill ha någon som respekterar sitt eget liv så mycket att han ger sig fan på att leva varje dag till fullo. Jag vill ha någon som älskar för att varför ska vi någonsin göra något annat än det? Jag vill ha någon som rationaliserar fram lycka, om det är så. Någon som väljer skratt framför gråt, sex framför bråk, mål framför hinder och liv framför levande död.

Jag kommer välja någon som vägrar acceptera något annat än stort. Större. Störst. Någon som aldrig, aldrig nöjer sig.

Och jag vet att ni finns där ute.

Feedback
Postat av: Elin Johnsson

Om vi vore lesbiska skulle vi vara perfekta för varandra.

2011-05-21 @ 09:38:24
URL: http://elinelin.tumblr.com
Postat av: Isabelle

You never stop blowing my mind!

2011-05-21 @ 15:13:09
URL: http://offtheheart.blogspot.com
Postat av: Robin

mmmmmmmmmmmmm lesb

2011-05-24 @ 10:55:27
URL: http://www.myspace.com/huntedhedgehogs

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0