FAMILY

Hej hjärtan.

Så var skolan slut för den här gången. Har lite online-pill kvar, men det är så minimalt att det inte räknas. Har redan fått final betyg i två kurser, lyckades få upp html-klassen till B-. Samma betyg i Brand & Branding. Det är taget. Tyvärr tror jag att jag ligger och harvar på ett C fortfarande i Integrated, vilket är bullshit, ärligt talat. Men får svälja det, helt enkelt. I TV-klassen finns det inga andra alternativ än ett A. Spaz gillar mig.

Den här sista veckan har varit extremt knepig. Jag försöker landa, resulterar såklart i att jag blir sjuk. Igår i html-klassen började jag blöda näsblod från ingenstans, mitt under final critiques. Är alldeles, alldeles för stressad. Har svårt att slappna av. Ständigt på högspänn. Kroppen vägrar sova under nätterna, snittar väl 5-6 timmar. I torsdags efter TV-klassen var slut blev jag absolut vanvettigt raggad på av en snubbe i klassen. Alltså.. jag är inte lätt att genera, men han lyckades. "Du har makten att få män att salivera", "Jag är en ben-kille, och du har skolans snyggaste ben". Inte blyg, direkt. Jag visade ganska tydligt att jag inte var intresserad, vilket han märkte, haha. Då stack han. Herregud alltså..

Hursomhelst. Gick i fredags från klassen, svalde blod hela vägen hem. Helt förstörd. Sov i fyra timmar på eftermiddagen. Sen gick jag ut med familjen och åt dyr sushi/drack japansk öl, bilder kommer strax. Tanken var väl Castro, men ingen orkade till slut. Alla gick hem och sov.

idag har jag gjort absolut ingenting. Nu ska jag gå och ta ut pengar, ge till Cassia, sen ska jag styra lite ärenden. Sjuk, och med feber. Grattis till mig.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0