BOOST WEBSITE

Tre timmars sömn.

Mitt stackars, våldtagna huvud. Jag har aldrig huvudvärk. Nu har jag haft det en vecka i sträck känns det som. Stupade i säng vid fem igår natt, vaknade strax innan 8. Mådde jättebra. Blev förvånad. Sen slog det till tjugo minuter senare. Hoppas på att mat och vatten kan få bort detta.

Ligger så efter med allting, men det är som vanligt. Nu är det bara att pressa i slutet, finals är som finals alltid är. Jag är bara helt överlycklig över Boost. Det här kommer garanterat bli en kampanj för portfolion när den är klar. Just därför vill jag inte riktigt berätta om den heller.. Det är sällan jag känner att idéer är så bra att de är värda att sno.

Den här är värd att sno.

Hursomhelst. Det är så vackert ute idag igen. Jag ska hitta nån fin plats att sätta mig. Men först frukost. Och vitaminer.

Suck.

Appropå något helt annat - har någon av er spräckt en trumhinna någon gång? Hur känns det i sådana fall? Jag har alltid varit öronbarn, när vi flög över från Stockholm till Chicago i augusti förra året fick jag världens lock. Sen blev jag dödssjuk i Chicago, tvungen att flyga ner till SF. Nu har jag, utan att skämta, gått med stenlock på höger öra i tio månader. Lärt mig leva med det. MEN. Problemet nu är att jag blev bara lite, lite förkyld häromdagen. Och nu gör det ont. Trycker. Smärtar. Huvudvärken hjälper säkert inte heller till. Men, ja.. kan min trumhinna vara spräckt? Kan en sån grej göra "lagom" ont, liksom?

Puss.

Censurerad Boost - hemsida (Först originalbild, sen vad jag gjort. Tycker väldigt mycket om screenshot 2, men en stor jävla bild i bakgrunden på en hemsida är sällan en bra idé. Tar lång tid att ladda, lätt för att ge rörigt intryck, och ska du ha möjlighet att scrolla ner måste du lösa repeat eller något annat. Sen är det dessutom kanske lite för sofistikerat för målgruppen. Så jag editerade mig själv till mer svärta.)


Feedback
Postat av: Anna

En spräckt trumhinna är MYCKET smärtsamt. Det var iaf det i mitt fall. MYCKET smärtsamt.

2011-05-02 @ 22:17:18
URL: http://http:/heyrabies.blogg.se
Postat av: j

oh missy, oroa dig inte for att folk ska stjala ideer. ideer ar fria, om man stanger inne dom sa ruttnar dom. ju mer man delar med sig dessto mer far man tillbaka. jag vet att det ar sa JAVLA svart ibland nar man har sin bebis och ar radd om den. men sa forsoker iallafall jag att leva. och om nagon gor en halvtaskig kopia, ja vadfan gor det egentligen. det gor ju inte din idee mindre vard.



2011-05-03 @ 02:28:59
URL: http://juanna.blogg.se/
Postat av: Cim

ska inte stänga inne. den ska få flyga jättefritt i min portfolio :)

2011-05-03 @ 03:29:54

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0