SUMMER OUTFITS

Jag har väldigt lite nya kläder med tanke på hur många provrumsbilder jag precis hittade på min telefon. Men jag brukar texta folk och fråga om råd ibland, och ibland ser jag på bilden i telefonen något jag inte ser i spegeln, haha. Typ att plagget egentligen sitter ganska fult. Så här får ni helt enkelt ett gäng bilder på när jag provar kläder och fotar mig själv. Text får ni också, var inte alls meningen från början, bara blev så.

Minns inte om jag lagt upp den här, alltså jag är BESATT av den här vita kjolen från Zara och dessa knallfärgade BH-ar från Victoria's Secret. Bägge känns som klara midsommarkandidater. Känner mig väldigt inne på vitt nu överlag, vitt med blått, vitt med gult, vitt med svart.. det känns fräscht och somrigt.

Det här är från ett provrum i Göteborg, shortsen är redan mina, provade den randiga croppade t-shirten. Vet inte vad detta är för skum fas, men helt plötsligt har jag gått och blivit ganska klassisk. Dras väldigt mycket till rena linjer, randigt, kvinnligt, skit jag var dödstrött på för bara några år sedan. Självklart kommer jag alltid köra min egen avslappnade version av allting, men ändå. Lite förvånad över att jag faktiskt vuxit upp ur tonårsträsket där alla såg ut som bajs, ärligt talat. Jag blir också ganska påverkad av folk omkring mig, inte så mycket i stil, men mer i ton. Fattar ni? Alltså, som på Oriflame, där kvinnorna verkligen är KVINNOR, det är pennkjolar och silkesblusar, tighta liv och vippiga kjolar, det är härligt tycker jag. Kommer säkert inkorporera mer sånt i min egen stil nu i sommar.

Gula bh:n igen. Och så faller jag alltid för allt som är transparent. Det känns som ett jävla bra sätt att lura ögat lite, nästan. Jag som har små bröst blir automatiskt sexigare när nåt transparent åker över. Kan ses som en självklarhet, men jag tror helt seriöst att det är sexigare med transparent över små bröst än över stora. Det är så lätt att det blir för mycket, för porrigt, en grej jag är ganska allergisk mot. Jag älskar tjejer som vet att det sexigaste är att locka, att nästan klä sig som att man inte riktigt är medveten om att det är sexigt. Överraskningar. Det går förbi en tjej i svart t-shirt och jeansshorts, du tänker "hon var fin", sen vänder du dig om efter henne och så är hela ryggen bar. Sånt där kan få killar att fria, det tror jag verkligen.

Det här är Chris klänning från Zara. Det är nånting i skärningen och tightheten som gör att den fortfarande har det där "tuffa elementet" jag nästan alltid bär. Trots spets OCH volanger blir den inte för flickig, inte för ljuv. Samtidigt är den inte för sexig. Det är ett fint litet mellanting. En klänning jag skulle bära typ en gång varannan månad. Men ändå.

Chris sa till mig en gång förra sommaren att en av hennes polare sett mig på busshållsplatsen. Tjejen ifråga hade sagt till Chris "din syster klär sig så jävla snyggt, hon ser alltid så avslappnad ut". Sen den kommentaren har jag typ själv fattat min stil. Det absolut, absolut viktigaste för mig är att vara bekväm. Nu menar jag inte bara i ren fysisk faktor, men även mentalt. Stramar någonting på fel ställe, känner jag mig ens en gnutta osexig i nåt, då funkar det inte. Även om jag gillar det jag ser när jag tittar i spegeln. Hursomhelst. Det är min stil, tror jag. Jag ser ganska effortless ut, även om mer intelligenta killar och tjejer naturligtvis fattar att det ligger en tanke bakom allting. För fåfäng är jag. Jag vill framhäva mina bästa drag och dölja mina sämre, som alla andra. Men det ska aldrig se ut som det ligger särskilt mycket tid bakom, vilket det faktiskt inte gör.

Jag tror att tricket är att köpa kläder som har många användningsområden. Det jag har på mig ovan är typ joggingshorts från H&M för 150 spänn. Och så tshirt från Zara för 200 spänn. Jag slängde på en ljust, ljust rosa kavaj över, sen gick jag till min första dag på jobbet. Jag slänger ner högklackat i väskan, och sätter jag på mig dom så är det här genast en fullt duglig utgångsoutfit. Det är sexigt att verka omedveten. Förstår ni? "Oj, men shit, ska vi ut, ja nu är ju inte jag uppklädd, men skitsamma". Och så är man snyggast på stället ändå. Av vad som verkar vara en ren slump. Haha. Det är i alla fall ett av mina bästa tips när det gäller ALLT - dejting som karriärsituationer som middagar som privatfester - utgå från att vad som helst kan hända. Vi rör oss mycket friare mellan zonerna nuförtiden, en dag på jobbet kan bli en dejt, en arbetsintervju kan bli en AW, en fika kan bli en middag. Visa att du glider genom olika sammanhang utan problem. Det är sexigt, det är tilltalande och det får dig att framstå positivt på alla sätt och vis.

Nu säger jag ju såklart inte heller att ni tycker det ovan är speciellt snyggt. Men JAG känner mig snygg i det. Och känner jag mig snygg, då blir jag snygg, och genast tycker alla andra att jag är snygg. Fan-tastiskt.

Den här blusen köpte jag på Zara för nån vecka sen. Bra kvalité, faller fint, lagom genomskinlig. Naturligtvis har jag redan spillt typ choklad på den, och naturligtvis är det bara handtvätt, men ändå. Fin. Dessutom ett schysst sätt att klä upp ett par joggingshorts!

Det här lilla numret kostade typ 129:- på H&M. Underkläder är ju bara att glömma i en sån här klänning, därför blev det inget köp. Detta är ännu en grej med mig (inte underklädesbaserat, sånt går jag mer än gärna utan from time to time) - jag känner mig inte bekväm i för "sexiga" kläder. Som med denna, när det blir tight OCH kort OCH urringat (i ryggen). Jag tittar i spegeln och tänker, "jo, fan till och med som otränad 24-åring kan jag bära upp den här". Jag tycker det ser bra ut, alltså. Men jag vet med full säkerhet att jag inte skulle känna mig bekväm. Jag skulle gå och dra i den hela tiden och det räcker med en sån sak för att paja en hel kväll. Så moralkakan är - köp inte plagget du aldrig kommer använda. Å andra sidan kan det här kanske vara ett linne istället för en klänning. Hahaha, det slog mig nu. Det visar ju också på hur kort jag tycker grejer ska vara. De två sexigaste sakerna på en tjej är hennes ben. Korta klänningar är alltså tummen upp generellt.

Jag älskar de här shortsen. De fick följa med till Soap, det här är på bussen hem. Bra shorts.

Vit överdel från VS, vit underdel från Zara. De matchar NÄSTAN, tvivlar på att nån kommer lägga märke till den lilla nyansskillnaden. Har ju en till, mönstrad, bikini från Old Navy, men det här kommer nog bli front runnern i sommar. Jag kan inte för mitt liv förstå varför jag aldrig ägt en vit bikini. Det måste ju vara den absolut finaste färgen mot brun hy, eller? Dessutom matchar jag det med vita naglar. Lite overkill, möjligtvis. Men det var inte med flit.

Det är det här jag menar med Oriflame. När i helvete skulle jag annars ha provat en blommig kjol? Inte ofta. Den här köpte jag i och för sig inte, men det var inte långt ifrån. Det är nån sorts kvinna som kommit över mig de senaste månaderna, måste försöka introducera henne till den unga tjejen och den lilla flickan inom mig. Hoppas att alla kommer överens, annars kommer det bli ett bra jävla temperament den här sommaren, det kan jag lova.

Den HÄR köpte jag däremot och så SJUKT otippat plagg från min sida. Men så fort jag såg den på galgen sköljde så många fina bilder över mig - gå längs en strandpromenad nånstans, Stockholm eller Paris eller wherever, sätta sig ner och dricka vin, röka cigaretter, någonstans här känner jag ett rött läppstift komma in i bilden, men det behöver ni INTE oroa er för. Hursomhelst. Jag måste läst Sandra Beijers blogg innan eller nåt, men köpte den gjorde jag i alla fall. Den är väldigt smickrande för kroppen, vilket är positivt. Längden är bra också. Och så kände jag mig väldigt fin i den, prioritet nummer ett. Jag måste påminna mig själv om att inte tvinga ner mig själv i fack. Jag behöver inte alltid ha bara jeansshorts för att alla alltid tror att jag har jeansshorts, jag älskar att överraska och vara tjejig jag med. Klänningen får ni se på under ordentliga omständigheter snart!

Det var allt, tror jag.

Puss.


Feedback
Postat av: Jonna

Satan så mkt kläder. Hehe... meen fiint. Jag har också den första vita från zara! Jag älskade den... TILLS jag tvättade den. Då bytte den passform helt?? Har din gjort det? Fettirriterande.

2011-06-23 @ 00:06:27
URL: http://jonnajonna.tumblr.com
Postat av: Cim

Nej.. Bytte passform? Mamma tvättade den förra veckan. Den blev bara ren, haha. Puss

2011-06-23 @ 09:49:38

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0