UPDATE

Åker hem snart. Igår spenderade vi hela dagen i stan och oj, vad fint Göteborg är. Känns lite Köpenhamn, konstaterade Jenna. Kan inte annat än hålla med. Förutom att bara ströva planlöst åt vi fantastiskt god lunch och provade lite kläder. Det här är också en grej med Göteborg jag inte riktigt kommer över - HERREGUD vilka bra restauranger det finns. Jag har inte ätit en halvbra måltid sen jag kom hit, allt har varit över förväntan. Dessutom är det bra mycket billigare än Stockholm. Haha, vi var ute och drack i måndags, Jenna beställde en dagens till sig själv och ett glas vin till mig, gav bartendern 200 spänn. Han tog bara den ena och gav sen tillbaks 29 kronor.

Just det. 71 spänn. Jag och Jenna tittade på honom som att han var helt dum i huvudet. Vi trodde han gett henne alkoholfritt, haha. 71 spänn! För två glas vin, i princip. Helt otroligt.

Hursomhelst. Snart åker Jenna till Finland, tur att hon blir avlöst av Andrew, Joanna och Carrie. Helgen kommer bli mycket bra, även om det typ ska åskregna i hela landet. På måndag börjar mitt internship!

Puss.


Feedback
Postat av: jenna

Så där ful va jag i just det ögonblicket. Hahaha

2011-06-08 @ 15:36:51
Postat av: Elin Johnsson

Eh, och Elin you schmuck!

2011-06-10 @ 14:58:25
URL: http://elinelin.tumblr.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0