HALFWAY THERE

14:e juli. Helt sjukt. Tänkte uppdatera er lite.

Jag är halvvägs igenom mina sommarklasser. Det är MYCKET att göra, och ärligt talat skippar jag en uppgift på en av kurserna varje modul. Det går helt enkelt inte. Hade jag inte jobbat hade det inte varit några problem, men nu är det bara för mycket. Så länge jag klarar bägge kurserna så är jag nöjd.

Hemsidan går bra. Jag är nöjd med det visuella, här får ni lite screenshots från home-sidan och work-sidan. In progress, naturligtvis:

 

I övrigt letar Joanna lägenhet åt oss i San Francisco. Jag skickar henne länkar så fort jag hittar någonting. Finns ganska mycket, riktigt många hyfsade och sen ett par pärlor. Det absolut bästa vore om vi kunde hitta en STOR etta (en etta i SF är en tvåa i Stockholm), helst 800 sqft, vilket är cirka 74 kvadratmeter. Det vore grymt. För så länge det benämns som en etta istället för en tvåa blir hyran billigare. Kommer vi undan med under $2000 per månad så är jag nöjd.

Om två timmar åker jag till Linköping för att hälsa på släkten. Sen blir det Stockholm igen på söndag. Jag har fyra veckor kvar på praktiken. Fyra veckor kvar i skolan. Sen får jag semester i tre veckor innan skolan börjar. Två i Sverige, en i USA. Det blir fint.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0