I LOVE MAKING PRETTY GIRLS PRETTIER

Det här är säkert oetiskt som in i helvete, men jag får verkligen en kick av att hålla på såhär. Retuschör är något jag utan tvekan skulle kunna tänka mig att jobba som i framtiden. Originalbild vänster, min version till höger. Nu har jag editerat henne helt enligt egna preferenser. Jag tyckte hon hade för fyrkantigt ansikte och såg för dryg ut. Jag tycker det, på riktigt, är hur kul som helst.


Feedback
Postat av: Nathalie

Håller helt och hållet med om att hon såg fyrkantig och dryg ut på orginalbilden. Arrogant.

2011-07-06 @ 01:47:26
Postat av: Eva

Jag förstår din tanke men jag håller verkligen inte med. Jag tycker hon ser tusen resor drygare och tråkigare ut efter retuscheringen. Festligt hur olika man kan se på saker, inte sant? Men jag håller med om att det är riktigt kul att sitta och pilla med sådana här saker!

2011-07-06 @ 18:28:05
Postat av: Anonym

Håller med Eva, tycker dessutom hon ser konstig ut, halsen ser missbildad ut. Retuschering är säkert superkul att pilla med men don't quit your dayjob liksom.

2011-07-08 @ 12:43:36
Postat av: Cim

Nej, hon ser absolur inte drygare ut på bild två, mongon. Mungipan är uppvänd, ögat är öppnare. Bara för hon är snyggare som ni tänker så. Men det är okej. Och anonym-nisse, det här kommer vara mitt dayjob :)

2011-07-09 @ 11:20:30
Postat av: A-M

Haha, älskar hur du är helt oförmögen att ta kritik och alltid måste dra till med "mongo" eller liknande. Det får dig, hör och häpna, inte att framstå som stark och obrydd, snarare tvärtom. Och när du drar till med att "det här kommer vara mitt dayjob" vill man sätta kudden för ansiktet. Ett litet tips: blanda inte ihop prestation och person. Du behöver inte vara bäst på allt för att duga.

2011-07-09 @ 13:02:43
Postat av: Rabies

Snyggare på efterbilden. Önskar jag kunde göra sånt här. Är värdelös på allt som har med datorer att göra.



2011-07-10 @ 00:07:24
URL: http://heyrabies.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lustigt att du bestämt att bild nummer två är bättre, talar du för allas smak nu? Varför lägga ut en bild om du inte vill ha kommentarer? Att inte kunna ta kritik är ett stort minus, både privat och professionellt!

2011-07-10 @ 20:00:17
Postat av: Eva

Jag vet inte, jag tror nog att jag tycker hon ser drygare ut på andra bilden för att hon ser så förbannat nöjd ut, haha. Men det är nog en personlig preferens egentligen. Hon ser lite mer intressant ut på första bilden just eftersom hon inte ser helt perfekt ut.

2011-07-10 @ 22:32:08
Postat av: Cim

Nej, men A-M, vet du vad grejen är? Jag kan ta kritik. Det måste man kunna om man pluggar reklam. Jag blir kritiserad på daglig basis och får sålla ut själv vad som är konstruktivt och vad som är rent skitsnack. Och att hon ser drygare ut på andra bilden är rent skitsnack. Och såhär är det - jag har inget behov av att framstå som stark inför dig. Jag praktiserar i sommar som det jag vill göra i framtiden, jag är duktig nog för att vara i den här branschen. Det vet jag i mig själv och det får jag bekräftelse på varje dag. Så jag är över folk som du. Och jag kan säga det igen - det här kommer vara mitt dayjob. Sätt du kudden för ansiktet och gå och lägg dig.



Anonym - har jag sagt att bild två är bättre? Nej, det har jag inte. "Helt enligt egna preferenser". Det jag säger är att hon definitivt ser drygare och ledsnare ut på bild ett, och JAG personligen tycker hon är sju resor snyggare på bild två.

2011-07-11 @ 09:37:06
Postat av: Anonym

Hmm det faktum att du tycker att hon är snyggare på bild två talar väl för att du tycker den är bättre?? Eller fattar jag fel nu mongo?

Gulligt naivt av dig att tro att du är oförmögen att göra fel för att du fått access in i en bransch där folk berömmer verkligheten ur dig.

2011-07-11 @ 21:14:00
Postat av: Cim

Men suck.. hur bra du retuscherar har ingenting med att göra personliga preferenser när det gäller snygghet. Fattar du väl, lilla söta dumhuvud. Måste jag förklara det så behöver du lite hjälp, tror jag. Så nej, att jag tycker hon är snyggare på bild två har ingenting med att göra att retuschen är bra. Det enda jag säger är att jag tycker tjejen blev snyggare. Lär dig läsa, återkom nästa år.



Och snälla, älskade du.. Förklara detta för mig - hur resonerar du när jag ska lyssna på vad en uppenbart verklighetsfrånvänd anonym kommenterare säger, när jag får betalt för att jobba inom branschen? Haha, alltså ni är för roliga ibland.. Cim, du är sämst! Fast jag jobbar, så.. Ja, men det är inte verkligheten!! Hahaha, alltså jesus.. Älskade lilla barn.

2011-07-11 @ 21:24:49
Postat av: Anonym

Det är bara synd att du ena stunden skriver om att det går bra för dig och att du verkat hittat rätt men i nästa stund visar vilken omogen och naiv person du fortfarande är. Olönt att berätta för nån som tror sig vara perfekt men ibland kan det vara bra att lyssna på dek kritik man får. Att du tycket att tjejen ser mindre dryg ut på bild två betyder inte att alla tycker det.

2011-07-12 @ 07:26:09
Postat av: Cim

Nej, naturligtvis inte. Men ni som tycker annorlunda har fel. Svårare än så är det inte.. fint, va?



Och det går bra för mig, och jag har hittat rätt. Ingen av de jag älskar tycker jag är varken omogen eller naiv. Och det är liksom allt som betyder nåt. Du skulle nog också vara lycklig om du fokuserade på de du tycker om istället för på de du inte tycker om. Inte sant?

2011-07-12 @ 09:17:19
Postat av: Aaaa

Jag förstår att du vet det, men ville gärna flika on :)



Cim du är riktigt cool!

2011-07-12 @ 22:27:03
Postat av: Aaaa

in*

2011-07-12 @ 22:27:26
Postat av: Anonym

Vet du Cim, innan du bestämmer dig för att ge råd till andra bör du kanske se om ditt eget hus först. Och det där med kärlek är väl du kanske inte rätt person att uttala dig om??

2011-07-13 @ 00:09:34
Postat av: j

men gud anonym vad är du för sjuk människa. det är en jävla bild, varför i guds namn ska du hoppa på henne att hon inte är en kärleksfull människa. det är ju helt absurdt.



gå och lägg dig. cim är en otroligt varm människa. rak men varm.



och så är det med det.

2011-07-13 @ 06:23:01
URL: http://juanna.blogg.se/
Postat av: Cim

Men oj då. Helt plötsligt drog du det till en helt annan nivå. Varför är inte jag rätt person för att uttala mig om kärlek? För att jag bestämde mig för att göra slut med en kille jag älskat i 2,5 år? Så om man är singel, oavsett om det är självvalt eller inte, så får man inte uttala sig om kärlek eller? Jag tycker synd om dig som är så inskränkt. Och jag har sagt det förut - folk som inte ens vågar signera med sitt riktiga namn har jag inte mycket till övers för. Det är jävligt lätt att vara tuff dold bakom en skärm.



Och förövrigt pratade jag inte ens om kärlek. Jag sa åt dig att fokusera på de personer du älskar. Och det är ett råd precis vemsomhelst har befogenhet att ge. Det är, i normala människors värld, en självklarhet.

2011-07-13 @ 11:26:31
Postat av: Cim

Och puss J. Hoppas du trivs (det vet jag att du gör). Snart kommer jag :)

2011-07-13 @ 11:27:53
Postat av: Sandr

Det här var en bra lustig kommentarstråd ändå? Anon du verkar vara dum i huvudet. Att spela allan helt dolt och dra upp sådana där svärd som du gör - att du inte känner dig pinsam, hur mycket du än försöker ninjaprovocera.



Till ursprungsämnet - jag tycker du har skills inom retusch, det märks att du har kul.

2011-07-13 @ 19:14:10
Postat av: Emilia

Wow, andra bilden blev bra mycket snyggare än första bilden!



Har förresten läst din blogg i ett tag nu och jag måste säga att du är väldigt vacker & unik.

2011-07-20 @ 00:07:10
URL: http://ailimeailime.blogg.se/

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0