you better work

Nya träningsleggings från Forever 21. Typ 50 spänn och sjukt sköna, är förvånad. Kvalitén känns helt okej. Hoppas dom inte fallerar efter två pass. Gymmade igår, nu kör vi igen imorrn trots grav träningsvärk i mage och armar. Är det tävling så är det. Jag har tusen snygga tjejer som inspiration på min dator. Lima-mage ska jag ha.

Ett stort "problem" har jag, och det är att så fort jag börjar träna så tappar jag allt mitt sötsug. Fattar inte det där, men det räcker med två-tre pass och sen smakar inte kakor lika gott längre. När jag tränar är jag bara sugen på sugar snaps och sallader, problemet är att om jag bara käkar grönt så kommer jag gå ner åtta kilo. Och det går inte. Så vad fan gör man? Ska jag sitta och tvinga i mig hamburgare typ? Antar att lösningen är att äta oftare och mer, bara av nyttiga grejer.. Kan typ inte sånt här. Behöver en gratis PT.

Puss.


Feedback
Postat av: jo

åh jag har samma problem, fast nu går ju inte jag ner i vikt lika lätt som du verkar göra. men jag blir liksom orkeslös. jag brukar lösa det med att äta saker som känns nyttiga men som är höga i protein och fett. typ mozarella, halloumi och sånt (insåg att det mest är ost, hoppas du gillar ost haha) pepp.



och leggingsen är skitbra, eller jag tycker att lappen kliar, men håller gör dem.

2011-01-04 @ 21:20:44
URL: http://juanna.blogg.se/
Postat av: J

åh, och på tal om snygga kvinns, träffade Erin Wasson igår, hon kom på våran afterwork. SJUKT.

2011-01-04 @ 21:22:15
URL: http://juanna.blogg.se/
Postat av: Cim

Är det sant, haha fan vad coolt. Lappjäveln tänkte jag klippa av, ska ta itu med det nu. Jag gillar det där med höga i protein och fett. Får väl försöka lägga om min kost.



Du, hur har du det nu i januari? Vi funderar lite lätt på att komma ner en sväng, har en kompis med bil som precis blivit dumpad, han vill styra roadtrip så fort som möjligt :)

2011-01-04 @ 21:28:12
Postat av: j

Hon var hur gullig som helst, berättade historier om sina stockholms resor. Hon dejtar en jätterandom halvsvensk kille som har en surfshop precis granne med kontoret! Han var kort och ganska oattraktiv. Sjukt.



Åh fy vad roligt! Skulle bli så jävla glad om ni kom ner. Jag kommer ha mycket jobb, fick precis en miljon briefer släppt ner i knät. Den bra grejen är att det går in i pre produktion typ nästa vecka, och sen finns det inget mer MAJOR ändringar som kan göras. Alltså det måste vara mer eller mindre typ knäckt till på tisdag.



Jag tror att jag skulle kunna låta er sova på min soffa en natt eller två om ni bara håller er utanför huset precis hela dagarna. Har två decent size soffor i mitt rum och loft säng där man kan sova två om det kniper. Annars finns det ju hostels, sitter och tittar ut på ett precis just nu.



Kontenta: KOM, det skulle vara fett. Droppa mig ett mail eller fb message. Kan ju hända att jag missar att kolla kommentarerna på din blogg ;)



puss

2011-01-05 @ 02:51:59
URL: http://juanna.blogg.se/
Postat av: Ida

Sen kändes det ju som att du typ inte behövde träna din mage alls Cim! avis

Hur är läget i "staterna"? Trivs du?

Längtar inte efter fotbollen?? ;)

2011-01-05 @ 23:51:58
URL: http://wiberg.blogg.se/

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0