GREAT MOOD

Hej små gryn.

Jag är på så jävla bra humör idag. Varför vet jag inte, för jag har ont i huvudet och vi var ute och drack igår. Men jag mår som guld, alltså. Konstigt. Vi funderar på att dra på en stor Pixar-utställning i Oakland idag, ska försöka fixa hundvakt så man slipper oroa sig för honom. Tror utställningen är riktigt, riktigt grym.

FAN så kul vi hade igår. Och vet ni vad, för en gångs skull tog jag med mig kameran. Så vi har typ 100 bilder från igår, ska bli kul att visa er och kunna sätta ansikten på många av de vi umgås med. Igår var en sån där kväll då allt gick rätt. Eller nej, det var det ju inte. Men det började så.

Vi kom fram till Smuggler's och det var typ världens längsta kö. Men så hade vi sån ruggig tur att Jared stod längst fram med sin syster och hennes polare. Farid började grina lite "don't be an asshole" blabla, han tyckte att vi skulle gå längst bak och ställa oss. Efterblivet, sa jag, och så kom vi in på tre sekunder istället för på tre timmar. Ingen sa nåt, varken nån i kön eller vakten. Farid är så söt den lilla grisen, men när det gäller köer borde han bara överlåta det till mig.

Väl nere blev jag attackerad av Carrie, vi har inte sett varandra på typ två veckor. Hon åker till New York snart för att kolla in skolan där hon ska ta sin Master, så jäkla stolt över henne. Har INGEN aning vad jag ska ta mig till utan henne, hon är min luft i San Francisco. En av de få människor jag inspireras av.

Ska också nämna det snabbt till älskade Elin-gris - du behöver INTE oroa dig för att du är 26 när du går ut skolan. Du måste inte "göra karriär" direkt (sen om du vill göra det är det ju en annan sak). Jag vet inte hur det är i Sverige, men här är alla kring 29-30 när dom är färdigutbildade. Många väljer att ta en Master eftersom det helt enkelt är mer professionellt och öppnar fler dörrar, och det vet alla som anställer. Det finns ingen som förväntar sig att det ska komma in ett 23-årigt geni genom dörrarna. Är du duktig och har lite erfarenhet så skiter folk i hur gammal du är. Allt som spelar någon roll är personlighet, vilja och talang, och det tror jag gäller alla branscher.

Hursom. Igår var grymt. Ska berätta mer sen. Här får ni lite bilder på hur jag såg ut, kände mig fin igår. Trött på jeans och feta knästrumpor, så jag gjorde lite sommar; satte på mig en assymetrisk långklänning och lockade håret. Lite konstigt att gå ut på krogen i kanske, men skitsamma.

Okej, puss!


Feedback
Postat av: Jonna

Älskar såna utekvällar!! Där man vaknar dagen efter och mår bra, mest för att man haft så jävla kul! :) Puss

2011-01-10 @ 13:55:15
URL: http://jonnajonna.tumblr.com
Postat av: Jonna

Och hey, du kommer klara dig finfint utan Carrie! Och du kan hälsa på henne, så åker jag dit och hälsar på syrran. Så hälsar vi på varandra samtidigt :) Puss

2011-01-10 @ 13:57:00
URL: http://jonnajonna.tumblr.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0