UPDATE

Håller fortfarande på att göra mig vän med den här nya designen. Känns väldigt ovant, konstigt nog. Samtidigt som jag håller på att välja tema och redigera den nya bloggen, dessutom letar jag all möjlig info om City Harvest eftersom att vi ska ha One Show-möte imorrn (haha, låter så officiellt, men så är det ju).

Den här våren kommer bli galen. Det kommande 18 månaderna kommer bli galna. Det här året händer så sjukt mycket att jag känner mig stressad redan. Pallar jag? Vågar jag ta emot framgångar? Kommer jag vara lika öppen för förändringar som jag varit hittills? Utveckling är underbart. Utan den så finns jag inte. Men det är tungt också, framförallt nu innan allt drar igång och man vet hur mycket som kommer krävas av en. Och det finns ingen som sätter högre krav på sig själv än jag. Aldrig nöjd. Där har du två ord som skulle passa på min gravsten.

Vill göra många saker i sommar. Vill åka till London och hälsa på älskade Theresa. Vill besöka Berghs och träffa Catherine och Clas och gå upp till balkongen på översta våningen där jag pratade med Farid för första gången. Har inte varit inne på Berghs på två år, saknar det. Dessutom måste jag plugga i sommar och så ska jag jobba. Ni kanske tycker att jag oroar mig i onödan, men jag vet hur fort de här terminerna går. Fyra månader känns som en vecka. Helt plötsligt är det maj.

Sen tar Farid examen i höst. Helt sjukt. Jag hoppas verkligen inte att världen går under 2012. Vi har så mycket att se fram emot.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0