FRESH & CLEAN

Hej missar.

Som ni ser har jag designat om lite. Eller mycket, typ allt. Skitkul var det, satt i sex timmar igår utan att ens reagera över hur länge jag höll på. Det är så man vet att det är nåt man ska jobba med, haha. Fast det tog ju så lång tid för att jag är usel på html också. Får testa mig fram hela tiden. Ska bli skönt att ta kursen i vår, även om jag älskar flash och förmodligen skulle bygga min egna hemsida med den plattformen som grund ändå. Hursomhelst, vad tycker ni? Det enda jag har svårt med är profilbilden, funderar på att ta bort den helt.

Skitmysig kväll igår. Nu ÄNTLIGEN kommer värmen, kunde gå ute i bara ben och skinnjacka. Till helgen ska det bli 18 grader, då ska jag sitta ute och bränna mig hela dagarna. Saknar fräknar och bruna ben. Hursomhelst, igår, vi gick till Amelie på Polk St med Anton, Bella, Cristopher och Matt. En riktigt grym vinbar, ligger ungefär tre kvarter från oss, det var där vi åt middag på alla hjärtans dag förra året:

Vi åt osttallrick (eller ostplatta som Anton kallade det, haha), rödbetssallad med fetaost och så drack vi gott vitt vin från Nya Zeeland. Snackade skit och drack ännu mer vin och snackade mer skit. Idag ska vi träffa Bella igen, ska jobba vidare med One Show. Vi har precis satt igång, men jag har redan en bra feeling av det här. Det kommer bli bra.

Nu har jag skypat med syrran i över en timme, måste lägga på så jag får nåt gjort.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0