still working on it

Hej hjärtan.

Förlåt att jag inte finns. Håller fortfarande på med nya bloggen. Egentligen önskar jag att jag kunde vara mer vårig, eller mer ljus, eller vadsomhelst, men jag har en väldigt tydlig grafisk profil som jag alltid återvänder till. Jag tycker om svart väldigt mycket, och jag gillar att mixa mellan skarpa kanter och rundade hörn. Här är också en tydlig fingervisning över hur jag jobbar från första utkast och vidare, scrollar ni ner lite så ser ni vart jag startade.




Läste nyss en otroligt inspirerande tjejs blogg här på blogg.se, hon jobbar som art director. Kom på mig själv med att tänka "fan, jag längtar tills jag får möjlighet att få betalt för min kreativitet". Och så kom jag på att det får jag ju. I sommar. Som copywriter. Jag tror varken ni eller jag förstår hur stort det är. Jag måste lära mig att verkligen klappa mig själv på axeln när jag lyckas med mål jag sätter för mig själv. Ofta är det så självklart för mig att jag ska uppnå målet att jag liksom glömmer av att vara stolt över mig själv när jag faktiskt klarar av det. Det bara susar förbi, jag sätter ett check i listan och sen börjar jag med nästa mål. Både positivt och negativt.

Pratade med Jonna häromdagen om att reklam är "inne" just nu. Helt plötsligt är det hypat och varenda jävel ska in i branschen. Det positiva med det är att vi får in fler estetiskt lagda, kreativa, intelligenta människor i branschen. Det negativa är att vi även får in extremt många människor som bara ser det här som en sista utväg. Dom vet inte vad som ska göra här i livet, så dom hoppar på reklam. Och sen skickar alla dom här soporna sina dåliga portfolios till reklambyråer, vilket gör att CD:s tröttnar på all skit och missar de få stjärnskott som faktiskt har nåt att komma med.

Hursomhelst. Jag ska fortsätta. Har lite angst över flash också, måste tillbaks in i det där innan jag glömmer bort allting. One Show-pitchen kommer med all säkerhet animeras.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0