SAN FRANCISCO STROLL

Vilken dag. Kickboxning och så snabb dusch, sen ut i solen med Anton och jycke. Vi måste ha gått två mil idag, alltså. Ner till Embarcadero och hamnen, runt hela skiten, uppför tretusen trappsteg till Coit Tower, sen nerförsbacke till minipizza och Perroni på draft (10$ för bägge, best lunch ever!), sen promenad hem genom Chinatown. Tror vi gick ut vid två-tiden, och det hade börjat mörkna när vi kom hem. Hunden är helt slut. Mysigt var det i alla fall. Och kopplet glömde vi, tur att Lucas är väluppfostrad. Även om han absolut måste pissa på allt han ser.

Förresten, Jenna, vi träffade på en vit och grå pitbull som hette Chloe - så SJUKT fin. Helt vit och så två symmetriska gråa fläckar i ansiktet. Lucas kärade ner sig totalt.

Väldigt fin dag. Perfekt värme för jeans och t-shirt. Nu ska jag fortsätta med City Harvest. Precis varenda människa har velat ha ut oss på fest idag, men jag orkar fan inte. Fattar inte hur folk orkar festa åtta gånger i veckan. Men dom kanske letar efter en Farid. Tur att min sitter här och fjantar sig mittemot.

Puss.

farid tvingade oss att vinka, vi är inte sådär nördiga egentligen

haha, alltså, fulaste kortet nånsin

mmmmums. min var med tryffelolja och kronärtskockshjärtan, antons med pesto och annat gött.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0