NINETEEN

Hej hjärtan.

Här är det 19 grader och sol, så vi ska upp i parken med Bella och gänget. Hunden är överlycklig. Får ta med hans fula bollar så han kan leka lite också.

Lovade ju att visa er mina bästa arbeten, det kommer. Tar fan tid att sätta ihop. Tänkte först visa tre grejer, men det blir nog bara en i alla fall. Just det, håller också på att styra om i mitt schema inför våren. Jag skulle ju ta grafisk design den här terminen, men blev tvungen att välja mellan den kursen och html-kursen för att schemat ska se ut som jag vill. Så jag skiter i designen. Anton sa att den var väldigt basic ändå, och jag har ingen lust att slösa massa tid på att rita mönster med färgpennor. Kanske tar jag den nästa termin, men det lutar nog snarare åt nån New Media-kurs, mer interaktivt och web-baserat.

Istället för grafisk design går jag alltså Web Tools, en ren html-kurs. Ska bli skitkul. Kan jag både flash och html så har jag en upp på många webdesigners där ute, flash är oftast en ren bonus att vara duktig i. Jag tycker om bonusar. Sen så har jag även droppat min Art History-klass, vill istället ta Interactive Campaigns med min favoritlärare Waldman, som vann One Show förra året. Han är min mentor, den jag skickar läxor till så fort jag tror jag har något bra, dessutom är han söt. Så tolv plus på den. Nu hoppas jag bara att den passar med mitt schema, har möte med min advisor på tisdag klockan ett. Ser fram emot nästa termin, nu börjar det närma sig. Vi sätter igång 1:a februari.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0