new blog coming soon

Snabbare service har jag fan aldrig varit med om. Och alla som inte fattar hur man gör är tomtar, var ju hur enkelt som helst. Jag kommer som sagt fortsätta blogga här, precis som vanligt, men om ni är intresserade av en ren inspirationsblogg på engelska (mer videos, mer bilder, mindre text), så hittar ni mig även på adressen som är rödmarkerad i fortsättningen:

Jag såg över möjligheterna att fixa webhotell på en gång, då tänkte jag ha bloggen direkt på hemsidan. Sen tog det typ två sekunder innan jag kom på att det var världens sämsta idé - först och främst finns det väl inget som tar så mycket utrymme som en blogg, dessutom så skulle sidan ta år att ladda. Så istället kör jag med bara ny blogg nu än så länge, sen kommer jag uppgradera till webhotell hos Binero och bara streama in bloggfeeden på min portfoliosida. Inte alla uppdateringar då, men typ de tre senaste. Måste koda det, garanterat, funderar på att köpa ännu en flash-bok, men dom är så jävla dyra. Kan säkert hitta info på nätet också.

Hoppas på att kunna ha en hemsida live innan februari, vi får se om jag har råd. Nu måste bara domänen pekas om och skit, men betalningen reggades alltså på tio minuter, så BRA BINERO. Duktig sida. Ge mig en dag till så ska vi se att ni får lite inspiration.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0