january 1st friends

Alltså, årets bästa uttryck måste vara det här "håll käften" som snurrat runt ett tag nu. Vet inte om det var Cimon eller nån av Schulman-bröderna som startade vågen, men jag älskar det. Nu senast skrev Gynning att hon vill vara håll käften-snygg till nästa sommar. Det var typ det bästa jag hört, det blir mitt mål också. Håll käften-snygg. Beach 2011.

Idag ska vi städa och äta och börja se över One Show-briefen. Jag har tyvärr inte fått nåt mail tillbaka från sidan jag försöker fixa min hemsida via, kanske kör jag på den ändå eller så reggar jag nån annanstans. Om allt funkar som det ska har ni en ny adress att besöka innan jag går och lägger mig inatt.

Nu längtar jag efter de svenska små nissarna som är hemma i kylan i Sverige/London, Bella och Carro och Anton. När Bella kommer tillbaks ska vi börja idépumpa för One Show och det ska bli så jäkla kul. Sen väntar jag också på mail från min advisor huruvida jag kan ta examen våren 2012 eller inte. Absolut senast blir hösten 2012.

Vi hade en fin kväll igår i alla fall. Gick upp på taket, trots flertalet skyltar om att det är strängt förbjudet, de andra rökte gräs och jag höll mig till cigarrer. Drack äcklig champagne, jag svär att jag fortfarande känner bubblorna i huvudet. HATAR champagne, blir så jäkla full och så mår jag illa på en gång. Efter tolvslaget gick vi ner till lägenheten en stund, sen gick vi ut och stängde en bar i närheten. Minns inte ens vad den heter. Hem kom vi vid typ 3-tiden i alla fall.

Jag är exalterad inför möjligheterna av 2011. Men det vet ni ju redan. Farid, jag älskar dig och jag kommer alltid älska dig. Jag är så glad över att du fortsätter att välja mig.

Puss.

Feedback
Postat av: Jonna

skämtar du? säger folk så? Jag och sara säger så? men pga den danska "hold da kaeft hvor er du läkker", d.v.s. håll käften vad du är snygg. Eller bara håll käften snygg. typ. haha. Roligt. Puss.

2011-01-02 @ 09:10:00
URL: http://jonnajonna.tumblr.com
Postat av: Anonym

2011-01-02 @ 15:58:23
Postat av: Cim

Haha ja! Cimon hos tv6, Gynning och bägge Schulman-bröderna. Och så ett par modebloggerskor. Grymt uttryck hursomhelst. Skrattar varje gång jag ser det.

2011-01-02 @ 19:39:18
Postat av: Jonna

haha vad kul! Jag måste börja läsa bloggar igen! Speciellt schulman, ball att han satt igång igen. Och Cimon såg jag idag på Café String, hoho. Och Mikaela. Jag är ju inte helt ute och virrar trots att jag inte är med i bloggsvängen just nu. Puss.

2011-01-02 @ 23:29:44
URL: http://jonnajonna.tumblr.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0