BUILD ME A SITE, DANKE SCHOEN

Okej, jag har en till nyhet, tack vare söta J. Hon facebookade mig precis som fotografen (det är tydligen på Facebook grejer händer, där fick jag mitt jobberbjudande också - vem fan behöver email?) tidigare idag och berättade att hon behöver en hemsida. Designen är nästintill klar, det enda hon behöver är en programmerare. Tänker inte säga nåt om projektet, men det är en sjukt rolig idé. J samarbetar med en kille i Tyskland, så måste vänta på att han ringer/mailar med fler detaljer, men jag är taggad. Har fått en sketch redan, och så vet jag sen innan att J har den sortens talang jag önskar att alla jag kommer i kontakt med hade.

Deadline på hemsidan är om cirkus en månad, när jag läste det garvade jag bara. Det är så typiskt att allt kommer samtidigt, det kommer bli obscent mycket att göra i februari. Skolan kickar igång nästa vecka, One Show ska in 4:e mars, vi har en Berghs-tshirt som egentligen ska designas till den 8:e februari (längst ner på priolistan), jag ska fotas på Baker Beach, jag ska FYLLA ÅR, och så alla hjärtans dag, C-O vill ha en krönika till Sourze från oss som har varit med och format sajten, PLUS denna roliga jävla uppgift med att bygga en hemsida. Vet inte riktigt hur avancerad nivå vi ligger på, när jag fått mer info ska jag göra ett tidsschema så ingenting glöms bort.

Så bloggar jag inte i februari så vet ni vad jag gör. Kodar, designar och dricker vodka i underkläder på en strand. Jag älskar mitt liv.

Puss (och tack J)

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0