TURNING 24 IS TURNING OUT TO BE A BLAST

Hej gänget.

Det finns inget sätt jag kan beskriva i ord vad gårdagen betydde för mig. Två timmar innan jag började göra mig iordning för kvällen satt jag på Fly med min Tv Campaign-group och spånade på produkter vi vill jobba med. (Vi har en fantastisk lärare i den klassen, men mer om det i ett annat inlägg.) Jag drack en öl, hade inte ätit på hela dagen, kände mig otagg på allt, allt, allt. Hade fått dåliga nyheter från olika håll under hela dagen och kunde inte alls njuta av tanken på mitt födesedagsfirande. Jag fyller ju på måndag, så igår, fredag, bestämde vi oss för att köra födelsedagsfestande.

Jag kommer hem, sminkar mig, försöker koppla bort tankarna på min efterblivna advisor och annat jobbigt, Carrie kommer över och bara åsynen av henne gör mig alltid lite gladare. Farid var fin som vanligt. Han har varit så jäkla gullig, styrt upp en middag för oss och sju av våra närmsta kompisar nere på Coco 500, vår favoritrestaurang (vi har firat min födelsedag, Farids födelsedag, alla hjärtans dag och ett-års-anniversary där). När vi väl kom ner dit så började allt bara falla på plats. Vi älskar Coco. Vi är så lyckligt lottade över att ha hittat så fina människor att omge oss med, det var bara svenskar på middagen igår förutom Carrie och mixen kunde nog inte varit bättre.

Vi åt gott, jag åt min hela fisk som vanligt, vi drack starka drinkar, beställde in efterrätt och dog lite åt den gigantiska summan på notan när den kom. Jag fick ett ljus på min och Antons chocolate exstacy cake och när jag kom tillbaks från ett toalettbesök satte alla igång och sjöng för mig. Lite awkard, eftersom typ halva restaurangen började applådera, men samtidigt väldigt mysigt.

Så jäkla fina är dom, jag fick ett kort och en present, det hade jag verkligen inte väntat mig. Dom hade gått ihop och köpt otroligt sexiga underkläder från Victoria's Secret, ett set som gjorde Farid överlycklig. Vid bordet bakom oss satt det ett gäng 40plussare, dom följde min paketöppning med stort intresse, så det var ju bara att vända sig om och visa upp trosorna och BH:n för dom, haha. "We approve!" skrek dom och garvade. Bella garvade också, åt att jag blev helt generad där en stund. Jag älskar att dom kunde köpt precis vadsomhelst, och det slutar med porriga underkläder från VS. Alltså. Fantastiskt.

Nej, alltså. Skriver så dåligt nu, gör alltid det när jag är bakfull. Men dom är så fina. Precis hela gänget. Jag kom inte hit för att umgås med svenskar, men den här gruppen gör det helt omöjligt att låta bli. Den enda som fattades var Amanda, som låg hemma sjuk, vi får ta igen det med margaritas nån annan dag.

Efter middagen hoppade vi in i två taxibilar och åkte upp till Ambassador, där Elise hade sin födelsedagsfest. Och FY FAN så roligt vi hade. Minns inte förra gången jag hade så kul på en utekväll. Stället var fullt av våra kompisar, vart man än vände sig så var det ett välbekant ansikte och breda leenden. Vi dansade och hoppade och skrek och dom fick mig att totalt glömma bort den här jobbiga första veckan i skolan. Anton tog typ femhundra bilder, så kavalkad kommer (även om jag vet att vi alla var dyngsvettiga en timme in i galenskapen). Jag fick shots placerade i mina händer, jag fick tusen kramar, femhundra pussar och en så rolig komplimang från James kille Eric. Han sa nåt i stil med att James hade sagt att jag var snygg, men han hade aldrig trott att jag var SÅHÄR snygg. Sen drog han bort James, som jag dansade med, och sa "get away from my boyfriend, you're gonna turn him straight!". Alltså hahaha, det här var första gången jag träffade honom och jag ÄLSKAR honom. Bögarna i San Francisco är fantastiska.

Nu har jag försökt beskriva en obeskrivlig kväll. Vi lämnade stället ett tag innan stängning, fick sällskap av Joe och Jennie upp till lägenheten, sen slocknade vi bägge två. Vaknade vid 6 på morgonen och låg och pratade om kvällen i 1,5 timme, innan vi somnade om igen. Idag mötte vi upp delar av folket från igår, drack islatte och snackade skit i 22-gradig värme på uteserveringen tio meter från vår lägenhet.

De här vännerna är bäst. Så är det bara. Inte bara är de omtänksamma, de är svinsmarta, svinsnygga och hur roliga som helst. Vi kommer aldrig någonsin ta dom för givet. Vare sig ni läser eller inte - tack för igår, vi älskar er, ni är soliga midsomrar i Stockholms skärgård, varm choklad framför brasan i fjällen och kärleksfulla slickar från tolv nykläckta hundvalpar. Ni är inte våra vänner, ni är vår familj.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0