UPDATE

Hej gänget.

Minns inte ens senaste gången jag bloggade, det är ju inte så bra. Det är som att jag går fem kurser nu, i och med att vi kör City Harvest ganska intensivt. Två-tre möten i veckan, minst tre timmar långa varje gång. Men ärligt talat är det så kul att jobba på det att jag inte ens ser det som skola. Det är nu mindre än tre veckor till deadline, jag har lite angst, men vi fixar det. Läxmässigt har jag det soft än så länge, HTML-klassen var ett skämt nu första veckan. Typ hur gör man radbrytning och att alla taggar som öppnas måste stängas. Sånt där kunde jag för fem år sedan, men jag får hursomhelst lära mig Dreamweaver. Ser det som ännu en skill att sätta på CV:t så länge, och tills dess får vi hoppas att klassen blir svårare.

Ska träffa min TV-grupp om 1,5 timme, det är söndag morgon. Det här är annorlunda mot tidigare terminer, helgerna försvinner helt till plugg. Jag har "helg" måndag, tisdag typ. Ganska skönt. Ikväll är det inflyttningsfest hos Kenny också, den underbara människan alltså, vet inte vad jag ska göra med kärleken till alla de här vännerna. När Kenny och jag satt på TV-klassen häromdagen så visade han mig en bild på sin iPhone:

- Åh, fint, vad är det där?
- Ett halsband, det är till dig.
- Va?
- I födelsedagspresent.
- Men haha, har du köpt det i Malaysia? (Han var hemma över jullovet)
- Nej, jag har gjort det själv. Jag ska börja sälja dom, men det första är till dig.


Hur ska jag någonsin kunna flytta härifrån? Hur lämnar man vänner som gör halsband åt en? Jag förstår inte det.

Okej. Nu måste jag plugga. Drömde förresten inatt att min allra första pojkvän dog. Googlade drömtydningssidor och läste att det betyder att ett barn ska födas. Helvete, säger jag bara. Vem är gravid? Hoppas det inte är jag.

Puss.

Här kan ni få en bild vi tog igår, förresten, vi spelade in nån fjantig video. Boobs kallar vi den. Bilden alltså, inte videon. Alltså jag MÅSTE klippa mig. Och färga håret. Kan ni snälla påminna mig om det i veckan?


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0