UPDATE

Snabb uppdatering:

- One Show äter mitt liv. Jag spenderar åtta timmar om dagen i Flash. Farid gör mina andra läxor.

- Vi ska spela in en reklamfilm i min tv-klass, vi ska använda den här, en av världens bästa. Har använts för att filma Pirates of the Caribbean, Blue Valentine, Rabbit Hole, Winter's Bone, District 9, Jackass 3D, The Book of Eli, Che och så vidare. Den kostar 600 dollar bara i försäkring, men vi hyr den gratis genom skolan i alla fall. Tack för det, och jag håller tummarna för en snuskigt snygg spot för Geico Motorcycle Insurance.

- Farid gav mig en så otroligt fin present häromdagen. Den finaste jag någonsin fått. Han gick igenom min ltwks-blogg och hittade ett inlägg där jag prisat en konstnär, sen beställde han en utav litografierna. Limiterad upplaga, jag fick nummer 4/100, signerad av konstnären längst ner i högra hörnet. Han bara kom hem en vanlig dag när jag stod i badrummet och räckte mig den. Jag fick gå in i sovrummet och låta tårarna rinna. Nu står den inplastad på fönsterkarmen, ska rama in och sätta upp den ovanför sängen. Jag säger det, kläder och smycken i all ära, men en kille som köper konst som får ens hjärta att blöda.. det är då man vet.

- Vår lärare i tv-klassen, Spaz, har ju berättat att han gjort en del riktigt stora filmer. Visste inte att han gjort "The Mask" dock, med Carrey och Diaz. Igår tog han in DEN masken till klassrummet, så jävla stort, haha. Det är nog tur att jag inte fattar hur genialisk den här läraren är, då skulle jag vara dödsnervös varje lektion.



- Läxmässigt ska jag:

1) Rebranda Miami Heat, NBA Basketball team. Kul.
2) Utveckla en kampanj för Boost Mobile, börja på en kampanj för Borderland Books
3) Bygga och designa en fungerande hemsida för Texas Rangers i HTML-klassen (hittills är flash TUSEN ggr roligare)

- Jag längtar något så överjävligt till spring break och vår sjuka husbilssemester.

- Borders går i princip i konkurs, så jävla trist. Amazons och e-readers fel. Älskar bokaffärer. Vi passade i alla fall på förra veckan, gick in och köpte sju nya böcker, bland annat Cyanide & Happiness och Room. Just nu läser jag "The Mesh", "Reality Is Broken" och Russel Brands självbiografi "Booky Wook" simultant. Jag ÄLSKAR att läsa, önskar jag hade mer tid.

Allt känns bra. Jag mår bra. Men det går precis lika fort som alla andra terminer och jag har tur om jag får en god natts sömn i veckan. Jag ska försöka blogga mer, också. Det här är min frizon.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0