THE ONE AND ONLY TIME ON MY BLOG

VAD SÄGER NI NU DÅ ERA SATANS AS? VAD SÄGER NI NU? VA VA VA VA VA?

Alla som hånat min hajskräck. TYST på er. Och nu måste jag ringa syrran fort som fan och se till att hon inte badar i Australien. Och Farid - du kommer ALDRIG få dyka, aldrig någonsin, om det inte är i en pool som ligger i en bunker som ligger på land minst fem miljoner mil från närmsta haj.

Och resten av er - VAD SÄGER NI NU? VA VA VA VA VA? REKORDMÅNGA! Äckliga vidriga djur. Kan någon börja utrota de här förhistoriska äcklena nån gång? Usch och fy. Dö, säger jag.


Feedback
Postat av: jonna

Haha. Aldrig mer bada. Nu blir vi badkrukor hela högen. AS IF. Nu ska jag hoppa i sjön och bada med hajar. Myspys. Puss och puss.

2011-02-09 @ 10:01:58
URL: http://jonnajonna.tumblr.com
Postat av: robbah

haha :D det e ju bara för att fler jonnor hoppar i plurret, o fler bloggar om det som resulterar i "rekord".



heja Farid!

2011-02-09 @ 16:44:10
URL: http://jonte.se
Postat av: Cim

Det blir ju inte fler attacker för att fler bloggar om det, ditt miffo, sluta vara konstig nu. Det är REKORDMÅNGA hajattacker som inträffat förra året. Jag är inte förvånad, nån har fått sin arm avbiten typ varannan dag känns det som.



Och nej, jag tror inte att fler badat 2010 än andra år. Jag tror att hajarna är snuskiga äckel som råkat komma in för nära land och dödar allt dom ser. Jag svär till gud att jag ger pengar till den första organisationen jag hittar som utrotar de här amöborna.

2011-02-09 @ 17:29:50
Postat av: robbah

haha ja men :) det kanske rapporteras fler attacker liksom. Är nog ändå rätt stort mörkertal, tror officiella siffran är typ 100. så om något borde du va MER RÄDD! :D sen är det ju fler o fler människor som inkräktar på hajarnas revir o inte tvärtom!



hahaha :D:D du är rolig :) Hajar är ju världens mest förfinade och perfekta rovdjur, o en miljard ggr äldre än människorna typ. inte mer än rätt att de har ihjäl surf-fjantar!

2011-02-09 @ 19:16:58
URL: http://jonte.se

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0