BALI WEDDING

Jag ska inte blir för mushy idag, lovar. Men Farid säger alltid "strand" så fort bröllop tas upp. Och även om jag är livrädd för djupa vatten och har en enorm respekt för djurlivet under allt det där blåa så älskar jag öppna hav. Att somna på en båt är fortfarande det skönaste sättet jag någonsin somnat på, och jag tror det är oundvikligt att älska vatten när man kommer från Värmdö. Det har liksom alltid legat precis runt hörnet.

Med det sagt så tror jag Jonas Peterson precis fotat vår dröm. Ett barfota Bali-bröllop. Helt otroligt vackert. Och den där klänningen är to die. För mig känns det logiskt att lägga större summan av bröllopsbudgeten på själva platsen, på resmålet. Och sen bara lite enkla bord, vacker dukning och bästa vänner. Så fint, så fint.


Feedback
Postat av: Isabelle

Oh min guuud, det där är verkligen bara... helt underbart. (Och det är lite roligt att det faktiskt är Oracle Fox's bröllop!)

2011-02-15 @ 08:45:47
URL: http://offtheheart.blogspot.com
Postat av: Cim

Nej är det?! Haha fan vad sjukt. Tänkte inte alls på det när jag såg bilderna. Ärligt talat ser hon yngre ut i bloggen. Kunde man väl ge sig fan på att hon skulle ha så bra smak :)

2011-02-15 @ 17:49:08
Postat av: jonna

Okej!! Jag fotar!! HELT fantastiskt! Eller nej... jag vill ju vara med och dansa, skåla, kramas och bada. Men nej, vet du, den dagen, din dag, er dag, då tänker jag inte bada bland hajarna... för din skull. Då är jag landkrabba. För kärlekensskull. typ. puss

2011-02-15 @ 23:24:53
URL: http://jonnajonna.tumblr.com
Postat av: Cim

du, jag skulle inte låta dig bada hur gärna du än ville. du skulle vara fastkedjad i nåt bord, haha. fast en lång kedja så du kan ta kort :) vi kanske kan hyra dig för hälften av bröllopet och så jonas för andra hälften. ja, vad bra. PUSS

2011-02-16 @ 03:23:43

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0