UPDATE, FINALLY.

Nu, mina hjärtan, tänkte jag försöka hitta basen och uppdatera er på riktigt.

Ibland när jag har riktigt mycket att göra så blir bloggen lidande. Jag skriver bara för att komma bort från all annan skit jag pysslar med, jag hittar ingen riktig grund i mitt tänk eller i hur jag väljer att framställa min vardag. Nästan hela den här terminen har känts så, med undantag från precis där i början av september när jag hade landat i SF, sprungit på IKEA, byggt ihop min säng och skrattat undantagslöst varje dag.

Sen började skolan. Exakt samtidigt träffade jag Obi. Precis allt förändrades. Jag tänker inte dra upp allt gammalt nu igen. Istället tänkte jag berätta om vart jag är idag.

Så, ännu en termin har gått. Den här gången fortsatte det i sommarens tecken, mellan juni och augusti i år tog jag två sommarklasser samtidigt som jag jobbade, och skolan fick vika undan för jobbet. Det är mitt val och min prioritering. Samma sak hände nu i höst. Jag började få kodningsgig, det första kom lägligast i världen precis under midterms, det andra kom lägligast i världen 2.0 mitt under finals. För mig är det universum som tvingar mig att välja. Jag valde jobbet.

Det betyder att jag fick sämre betyg i år än vad jag brukar ha. Ett A, ett B och två C. Innan sommaren startade hade jag aldrig fått lägre än ett B i betyg. Nu när vi är mitt i vintern har jag staplat tre C på hög. För ett år sen hade det här stört mig något fruktansvärt. Nu försöker jag bry mig mindre, jag gjorde ett val och det valet var att göra ett bra jobb för de två företag som anlitade mig som designer/kodare. Det är viktigare för mig, och som det ser ut nu kommer jag fortsätta jobba med bägge företagen i januari.

O och jag har träffats nu i snart fyra månader. Sjukt. Första gången vi sågs var en vecka efter jag landade i San Francisco. De orden som sagts mellan oss på den här korta tiden är ganska otroliga. Han irriterar mig inte. Bara en sån sak. Hur mycket tid vi än spenderar tillsammans. Han är mjuk ibland, han är hård ibland och vi vill bägge fortsätta med detta, vad det än är. Vi har bägge blivit sårade förut, och vi är bägge rädda. Vi kallar inte varandra pojkvän/flickvän, vi får se om det ändras nästa år. För min del är det här tre helt nya saker för mig - det är första gången jag dejtar en amerikan, det är första gången jag dejtar en afrikan och det är första gången jag dejtar någon som är lika driven som jag. Det har varit en omvälvande omställning, både från de killar jag dejtat förut och singellivet i somras. Vi får se vart det bär.

Just nu håller jag på att bygga min egna hemsida. Jag tar en promenad på en timme för att köpa ramar till de illustrationer jag vill hänga upp i mitt rum. Jag leker med Blackberryn jag fick igår. Saknar Joanna som är i L.A, och spenderar tid med O såklart.

Januari kan bli extremt händelserikt om vissa saker faller på plats. Jag kommer göra någon sorts årssammanfattning innan nyår, men i övrigt hoppas jag ni känner att ni hängt med precis som vanligt den här terminen också. Mycket har förändrats i mig. Men mer om det i ett annat inlägg.

Puss

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0