# 17 - MY IDEA OF A PERFECT DATE

Min perfekta dejt är en dag lång och utomlands. Vaknar upp tidigt i en säng med krispiga lakan. (Nytvättade.) Myser med personen man tycker om. Går upp, klockan är inte mer än 7-8 på morgonen. Kliver ut ur det lilla hotellrummet, och solen är på väg upp. Havet är tjugo meter från dörren. Vi badar, kysser varandra, njuter av värmen och tystnaden och att ha absolut ingenting att ägna tid åt utan varandra.

Sen åker vi och kör white water rafting, dör av skratt trots att det gör ont och går alldeles för fort, vi sitter i baksätet på en jeep som studsar längs grusvägar, kysser varandra och ler när våra tänder krockar. Vi äter lunch, får massage, åker ut på en fisketur precis innan solen går ner, fångar vad det nu finns att fånga där vi är, vänder tillbaka till stranden och äter över öppen eld.

Alldeles precis innan vi börjar göra oss i ordning gör vi smutsiga saker, vi duschar tillsammans, klär på oss, sen går vi ut och dricker oss flörtiga och varma vid en strandbar utan förpliktelser och måsten.

Ja, tack. Snart, helst. Jag har typ tjugo perfekta dejter till i huvudet, hoppas på att någon av dom kan gå i uppfyllelse snart.

Puss.

Feedback
Postat av: Moa

Ööh haha jag tror jag snor den här idén om den perfekta dejten! Lät för bra för att va sant typ :)

2011-12-23 @ 02:11:51

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0