LAUGH BABY LAUGH

Jag ringer Jenna och hon svarar med sin gladaste, vackraste röst.

En gammal killkompis från San Diego skickar på Facebook och bjuder med mig upp till Lake Shasta över Labor Day Weekend.

Viktor smsar och frågar om jag vill hänga med på fotboll.

Andrew skickar sms och frågar om jag vill äta födelsedagsmiddag i den finaste lägenheten med ett gäng bögar.

Emil smsar och frågar "Vin, Buzz och mat ikväll?".

Jag går och köper hörlurar och iPod-laddare innan jag åker till Söder för att möta Jenna. Springer in i Viktor och hinner med en snabb kram innan han blir för upptagen med kompisar och öl. Hoppar in i Robbans bil, Jenna strålar, vi åker ut till Stureby och lyssnar på musik, dricker cider, sminkar oss.

Sen en kväll fylld av charader, cigaretter, trasiga Buzz-spel, kallt vitt vin, mat, skratt, fantastisk soul och balkonghäng. Jag brukar inte ångra saker, men jag önskar att jag spenderat mer tid med dessa vänner den här sommaren. Vi skrattar så vi går sönder varje gång vi ses.

Så två veckor innan jag åker hem visar Stockholm sig från sin bästa sida. Idag blir det hiphop-tisdag på Soap med Jenna, och det är någonting som hänt med mig under den här sommaren. Mot alla odds så mår jag bra. Har mailat lite om det här med tjejkompisar, hel är ett löjligt ord, så det använder jag mig inte, men jag känner mig.. trygg.

Jag vet inte om det är åldern, eller en kombination av praktiken, skolan och det nyblivna singellivet, men jag börjar liksom stabilisera mig. Det är svårt att förklara.. det känns som att jag svävade hela våren. Nu känner jag mig grundad. Det finns ingen tyngd på mina axlar, men mina fötter är på jorden. Det är en känsla av trygghet, tydligen är det det bästa ordet jag hittar för att beskriva hur jag mår.. Jag känner mig lugn. Säker. Jag är singel, men jag känner mig inte ensam. Jag är inte uttråkad. Jag är lycklig. Så fort något gör mig ledsen eller upprörd nuförtiden så vänder jag och går. Den här lyckan vill jag njuta av.

Och nu insåg jag precis att jag köpte hörlurar igår. Vilket betyder att jag nu kan lyssna på musik på jobbet. Alltså.. de små sakerna, vänner. De små sakerna.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0