OM ATT BÖRJA OM.

Hej gänget.

Solen strålar i SF, 22 grader varmt. Igår var mysigt, var nere och lunchade med Carrie på the Grove. Sen gick vi upp till lägenheten, lämnade hunden och gick ner till stan för att shoppa. Hämtade upp Joanna på Chipotle och gick omkring en stund. Sen försökte vi för tredje gången med storaget, men icke. Helt otroligt hur svårt det varit. Det blir antingen imorrn eller onsdag jag får hämta mina saker. Sen på kvällen åt jag middag med Gabriella och Carolina i SoMA, hamburgare, öl och tjejsnack.

Och i förrgår var jag faktiskt på date. I fredags när vi tjejer var ute kom det fram en kille till mig på Ambassador. Lång, trevlig, fint leende. Han bjöd ut mig på middag, och min initiella tanke var "varför inte?". Vi åt middag och pratade innan han lämnade av mig vid min dörr. Väldigt old school, väldigt amerikanskt. Vet inte än om jag kommer träffa honom igen, jag är varken för eller emot på den punkten. Jag söker definitivt inte efter ett förhållande just nu, och ärligt talat är jag inte ute efter nåt casual heller. Jag är bara.. lycklig. Jag mår bra. Jag älskar den här staden, jag älskar vart jag är mentalt och känslomässigt just nu, och jag njuter helt enkelt av det.

Får jag dåligt samvete? Ja. Lite. Det Farid och jag hade var äkta. Jag gav det allt jag hade, men det tog ändå slut. Nu har jag har kämpat klart. Jag har gråtit klart. Jag är över det. Jag måste få vara över det. Jag har officiellt varit singel i tre månader, inofficiellt i över fem. Jag proklamerar alltid till er att se efter er själva, livet är för kort för att inte ta tillvara på varje enskild dag. Livet är för kort för att inte inse hur lite tid vi faktiskt har. Så jag försöker leva som jag lär. Det här är en ny tid.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0