LIFE AS WE KNOW IT

Ni läser verkligen min blogg på grund av San Francisco, eller hur? Så fort jag åkte hem fick jag tillbaks alla läsare jag tappade under sommaren. Hursomhelst, välkomna. Ska försöka hålla en hög nivå på bloggen den här hösten.

Jetlagen är påtaglig, men tycker jag jobbar bort den ganska effektivt. Vaknade fyra igår natt, klarvaken, men lyckades somna om till i alla fall sju. Och nu idag exakt samma sak, men lyckades somna om till nio. Blir trött som satan under dagen, men det försvinner väl snart. Idag blir det IKEA, så fort Carries och Joannas spritångor lättat, haha. Orkar inte. Jag och Joanna satt sjukt bekvämt igår, åt nachos, drack rödvin och tittade på amerikanska Big Brother, när vi plötsligt inser att Carrie, Jared, Farid, Andrew och Sean är på väg hit. Efter klädesbyte och sjukt snabb sminkning hamnade vi på en whiskeybar ett par blocks härifrån. Jag fattade ingenting, det gick så fort, men kul att komma ut ändå. Sen gick vi vidare till Sugar där Johanna mötte upp oss efter en stund. Drack bourbon sour och blev lite lätt raggad på av bartendern.

Alltså, jag orkar inte med den här lilla världen. Sugar är alltså ett ställe vi gått till i över två år, det första stället vi hängde på förutom Vessel som är en klubb precis vid Union Square. Sen 2009, alltså. Den här bartendern har jobbat både på Vessel och Sugar. Och vart tror ni snubben kommer ifrån? Malmö. Av alla ställen. Han såg definitivt INTE svensk ut, men jodå, hade bred malmö-dialekt så fort han började snacka svenska. Haha, så surrealistiskt. Hursomhelst, gick hem vid ett-snåret, Joanna gick vidare ut. Naturligtvis lyckas jag dra för haspen så hon inte kommer in, så jag vaknar av "CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM.... CIIIIIIIIIIIIIIIIM!". Gick upp i trosor och släppte in henne, sen slocknade vi bägge två. Nu stapplade hon nyss ut ur sovrummet, såg ut som sju svåra år, hämtade en flaska vatten, sa "fucking shoot me" och gick och la sig igen. Bådar gott inför IKEA idag, haha.

Fina San Francisco.

Puss.

Day


Night

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0