IKEA AND WORK

Har äntligen fått betygen för mina sommarkurser, B i bägge. Det tar jag emot med glädje, allt över ett C för de där kurserna är som en gåva från gud. Inte för jag sög nämnvärt, men la i princip inte ner nån tid alls om man jämför med hur hårt jag jobbar vår och höst. Jobbet och vännerna gick före. Det slutade bra i alla fall.

Idag åkte vi på utflykt, "4 bitches at IKEA" som Carrie sa när vi rullade ut till Emeryville. Jag var tvungen att köpa en helt ny säng, och det är alltid det dyraste lägenhetsinköpet du gör enligt min erfarenhet. Köpte också en lampa, ett par barstolar och en cool ram, men sänghelvetet svalde definitivt mest pengar. Den levereras imorrn, så skönt ska det bli. Dessutom ska Farid och jag till public storage så jag kan plocka upp galgar och hänga upp alla mina kläder, så imorrn kväll är mitt sovrum i princip färdigt. Nästa projekt blir trä. I sin renaste form. Jag vill ha antingen en stor trälåda eller flera små att ställa sängen på, tror det blir riktigt snyggt. Funderar på att bara köpa plankor och snickra ihop själv, får se vad som är billigast. Joanna har lånat mig ett jättefint vitt skrivbord också, sovrummet kommer bli fint när det är klart.

Satt och skrev ner vad jag behöver göra med mina kampanjer också, jag har åtta stycken jag tycker är värdiga portfolioplats, eller möjligtvis sju (är osäker på Monster, kräver tid jag inte har just nu):

Boost Mobile - needs editing, tighter art direction and finishing off
Gorilla Glue - keep idea, needs updated print and figure out possibility of other outlets
Stubhub - needs editing, new font, tighter art direction and finishing off
Careerbuilder - needs Facebook app, tighter art direction on iPhone app, copy
Geico - finished if not considering any additional outlets?
Boudin? - needs updating on art direction, idea/copy/tag done
Neutrogena 100 SPF - idea stage, needs most amount of work
Triumph? - close to finished, needs some work on art direction
Monster - idea stage, could be a great campaign, needs fleshing out
City Harvest - yes, no, maybe?

Alla de här, förutom Monster och Neutrogena, är alltså kampanjer jag redan presenterat i skolan, kampanjer som i mångas ögon skulle ses som klara. Men som miljoner andra människor inom reklam är jag perfektionist och vet att det finns småpill att göra i princip överallt. De boldade är mina favoriter, de starkaste idéerna, de som jag tycker väger tyngst kvalitetsmässigt. Gorilla Glue, Triumph och Boudin är från 2009, det är idéer jag fortfarande tycker om och står för, men de behöver definitivt uppfräschning. Geico har jag ju visat er, 30-sekundersreklamen med GRYM copy och foto. Stubhub är bra och blev approved av min favoritlärare Bryan, men den är så extensive och jag är osäker på bästa sätt att presentera den. City Harvest är ju mördarkampanjen från i våras, jag är stolt över idén, jag är stolt över hela jävla flashvideon jag satte samman, men är osäker på om en 3-minutersvideo har en plats i min portfolio. Vi får se. Hursomhelst är mängden jobb överkomligt. Jag måste bara trigga mig själv till att faktiskt sätta igång.

Typ nu kanske. Så får det bli.

Puss.

Johannas instagramversion av tre mongon på svenskt studiebesök


Feedback
Postat av: Millah - med bebis i magen ♥

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-08-27 @ 06:14:55
URL: http://millahoman.blogg.se/

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0