VEGAS / HAVASU / SAN DIEGO DESERT / PALM SPRINGS

Hej hjärtan.

Nu fick jag inte mindre än två kommentarer igår, så nu är jag back on track.

Anton sa en sak precis innan vi som skulle jobba åkte "det här kommer antingen bryta oss isär eller föra oss närmre varann". Igår satt han och jag och kontemplerade över hur fantastiskt glada vi är att det blev alternativ nummer två (igår, förövrigt - 23 grader varmt, satt på ett fik, drack Corona, pratade med vänner och jobbade på Boost Mobile - just another Monday morning). Visst, många saker gick åt helvete, men det var bara att tänka om, se till att man var med vänner och köra vidare.

Efter Vegas blev det alltså Arizona istället för inplanerade Grand Canyon. Jag är helt dödsförälskad i Arizona, och i Lake Havasu där vi var. Jag trodde att San Francisco var vackert - herregud, säger jag bara. Helt, helt otroligt. Det var också något i luften där, stämningen, känslan var så harmonisk. Jag mådde så bra, kände mig hel. Vi bokade campingplats på ett riktigt pensionärsställe, alla var hur trevliga som helst och kom över och snackade med oss hela tiden. Gav oss tips, och salt, haha. Just den campingen hade alltså två pooler, jacuzzi och så RÅKADE det vara typ 25 grader när vi var där. Så snuskigt bortskämda var vi. Jag tror att alla bilder, i alla fall 90 % är tagna av Erica.

I Arizona tog vi det lugnt, badade i poolen, solade, åt mat, gjorde kaffe på campingsätt (koka vatten, filtrera i en bunke genom toapapper - svinstarkt, men gud så gott), vi gick på Taco Tuesday och sen på Spring Break Party vid The London Bridge.

Alltså. Gud.. Det är så svårt att förklara vad vi gör när vi är ute tillsammans. Alla de här människorna är helt normala och helt anpassade till samhället. Men vi är helt sjuka i huvudet. På riktigt. Det finns inga gränser. En av de roligaste sakerna jag varit med om i mitt liv hände på taco-restaurangen. För det första - föreställ er det sunkigaste stället som finns. Ett riktigt hak. RIKTIGT fräscha tjejer, alltså kick back to the 90's totalt, savannbyxor och kort svart topp (jag skiter fullständigt i att det här är mode nu, den som börjar klä sig så igen raderar jag från min vänlista). Och så alla dessa sexiga karlar med tribals och alldeles för stora muskler. Ser ni klyschan? Bra. På den här restaurangen sitter alltså vi. Ganska väluppfostrat gäng, ändå. Tills Andrew börjar plocka fram vattenpistolerna han och Carrie köpte tidigare under dagen.

Alla fyllde sina respektive med spriten vi hade i glasen, hälften drack whiskey sour, hälften drack margaritas. Sen så börjar vi spruta på varandra. Självfallet. Det hör till historien att vid bordet bredvid sitter det en barnfamilj. Inte den typiska kärnfamiljen, direkt. Nu snackar vi fyra pappor och tre mammor på två ungar. Haha. Alla har klivit direkt ut ur den svarta versionen av Jersey Shore (ni kan stoppa mig när jag tar de här liknelserna för långt, känns som jag börjar närma mig). Två svinsöta barn, dock. Det här är alltså en restaurang/bar, så man skulle ju kunna ifrågasätta beslutet att ta med sina små 2-åringar dit. Men skitsamma.

Vi pratar lite med dom sporadiskt, de berättar om festen vi ska till, allt medan vi sitter och leker med vattenpistolerna. Det dröjer väl typ tio minuter innan Andrew riktar pistolen mot Erica och sprutar whiskey rätt i hennes vänstra öga. Jag vet att man ska vara en bra vän här och klappa om, men vi DOG. Herregud så vi skrattade. Och jag är SÅ ledsen att vi inte har det på film. Hon blir svinsur och börjar leva om, säger att hon ska hämnas. Tar en isbit och slänger över bordet, den missar Andrew och landar farligt nära en av de två söta bebisarna vid bordet bredvid. Då riktar Andrew upp pistolen, siktar mot Erica igen och träffar henne i det ANDRA ögat. Den här gången hann hon inte ens blinka. Hennes respons? Skrikande, medans hon gnuggar sig frenetiskt i ögat och alla vi andra ligger dubbelvikta:

- What the FUCK, I didn't even hit the baby!

Så sjukt, efterblivet roligt att han straffade henne för att, citerat, "you don't throw ice at a baby, Erica". Hysteriskt. Vi kunde inte andas. Ja, gud så roligt. Sen gick vi ut och skrek om sex till ett gäng på andra sidan gatan, Andrew gjorde ninjamoves hela vägen till klubben och sen festen.. herregud. Jag orkar inte ens. Jag och Carrie kysstes lite, det var fint i alla fall.

Gud, den här resan kommer ta mig år att gå igenom, haha. Nästa gång lämnar vi Arizona för San Diego och Palm Springs. Då kan vi ta deporterings-historien.

Puss.

Feedback
Postat av: Elin Johnsson

OKej, nu dog jag av rolighet! "you don't throw ice at a baby", sprut, sprut. DÄR. Fan jag ville vara med! Sen vill jag bara säga något om bilderna ovan: 1. HUND (fy fan vad fulsöt!) 2. Killar i RayBans, 3. Cim i röd klänning.

BAM!

2011-04-06 @ 17:49:06
URL: http://scandinavianfashionfest.tumblr.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0