way to be shady

Hej gänget.

Sitter och försöker komma på något FANTASTISKT koncept till Smart Car. Det går.. sådär. Men det rullar i alla fall. Det finns vatten i kreativitetsbrunnen. Jippie. IKEA idag var värre än förra gången. Massa folk. Och tiden sprang iväg som vanligt. Vi hittade vår toaborste i alla fall. Haha.

Sen ska jag kommentera två grejer som pågår i Sverige just nu. Valet, till att börja med. Jag röstade inte. Tänkte inte ens på det. Men jag ska ju inte bo i Sverige de kommande fyra åren, så det är väl okej? Bryr mig inte jättemycket just nu. Så länge dom har kvar betald mammaledighet och fri sjukvård, för inte fan föder jag mina framtida ungar i USA. Då får det bli tripp hem till Sverige och utnyttja mitt medborgarskap en stund. På sjukhusen här måste du pröjsa för att få föda barn. ÄVEN om du har försäkring. Har du hört nåt sjukare i hela ditt liv?

Det andra rör vad som verkar bli höstens största händelse - Kungarna av Tylösand. En av deltagarna var en hyfsat nära vän till mig för många år sen nu, och trots att vi inte är vänner längre, och trots att jag inte bor i Sverige så fick jag under sommaren både sms och facebook-meddelanden om hans deltagande i den här "skandalsåpan". Vi som känner honom sen tidigare har alla varit överens om att han är född för det här, och sen har diskussionen liksom slutat där. Men se, oj, så populär han blev nu helt plötsligt nu när programmet började dra igång. Och det irriterar mig. Har man snackat skit om Nemo innan hans medverkan i det här programmet blev känd, stå fan för det nu efteråt. Ert kappvändande sänker er i mina ögon, det gör det verkligen. Dom som tar åt sig av det här är förmodligen dom som borde göra det. Skämdes du över att ens befattas med honom tidigare - slicka inte hans röv nu när han får sina femton minuter. Det gör er precis lika falska som han var när jag kände honom.

När det gäller det programmet förövrigt, såg första avsnittet häromdagen - tycker det är väldigt bra klippt/redigerat. Det går undan som inihelvete, Schulman vet vad han gör. Maskinen är ett väldigt sexigt smeknamn. Chefen för den där strandbutiken är SVINSNYGG. Varför reagerar inte nån av tjejerna på det? Bästa med hela programmet, utan t-shirt hela tiden, tack.

I övrigt är jag hungrig. Farid är på en kompis housewarming party, jag orkade inte hänga med. Måste plugga. Men måste äta också. Och måste gå ut med hunden. Evigt dilemma vad som ska tas tag i först. Glad lördag hursomhelst! Eller söndag för er svenskar.

Puss.

Feedback
Postat av: Oh no...

Jisses, trodde du var smartare än att skita i att rösta för "att du inte kommer bo i Sverige på 4 år"... Va? Sverige är ju påväg att gå mot samma system som USA med vår nuvarande regering.



Lyssna på Stellan och rösta!

http://www.youtube.com/watch?v=YDThMGSfOq4

2010-09-14 @ 15:43:23

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0