there's always a good reason to buy a dress

Hej missar.

Klockan är inte ens 21, och jag är helt sjukt trött. Måste börja träna snart, blir helt seg av att bara sitta och plugga hela tiden.

Den här klänningen kunde jag inte motstå. Absolut inte min stil egentligen, men pasteller och volanger kommer så starkt nästa säsong (igen) att jag provade den ändå. Och visst tyckte jag om den. Jättemycket. Tycker om de rena linjerna och den milda färgen. Var ute och gick en promenad nyss med killarna, köpte smoothie på Starbucks. På väg hem igen gick vi förbi ett gäng bögar som utstötte vällust över sättet jag var klädd. Så fort man får en komplimang från en bög vet man att man är rätt ute. Jag älskar alla bögar i San Francisco. De är underbara. Däremot har jag inte mycket till övers för dom från New York. Men det är en annan historia.

Håll till godo, så hörs vi imorrn. Vist är det fint i vår lobby förresten? Älskar tjejen som pyntat sin dörr med massa löv. Klänningen kostar förresten runt 300:-. Dollarn börjar bli riktigt låg nu, så har ingen direkt koll på kursen.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0