the swedish election

Följde valet minut för minut igår via Aftonbladet. Har sett en del debatter, tycker det varit mycket skitkastande, mer "du har inte gjort det här" än "det här ska vi göra". Det är synd, och måste gjort det svårt för folk att bestämma sig, när man knappt får höra vad partierna står för längre.

Jag är förvånad över SD måste jag säga. Det är en ordentlig höjning dom gör sen förra gången. Är alldeles för oinsatt för att uttala mig, så tänker inte kalla dom rasistparti innan jag vet vad dom står för. Men jag ska säga en sak, som ni får se som kontroversiell eller inte - yttrandefriheten är det absolut viktigaste vi har i Sverige. Det absolut viktigaste. Dagen vi glömmer det är dagen vårt land faller och brinner. Glöm inte det.

Jag är glad att jag inte röstade efter att jag tog en poll på DN över vilket parti man tillhör. Jag har aldrig förut legat så jämnt mellan varken partier eller block, mina procentsiffror låg mellan 42 och 57. De tre lägsta var MP, Sossarna och Vänstern. Inga överraskningar där - jag är blå. Ska inte gå igenom alla mina svar, men här har ni ett par åsikter från min sida:

- Betyg bör ges tidigare än från årskurs 8, utan tvekan.
- Sverige ska behålla den svenska kronan.
- Att arbetstiden per vecka ska sänkas till 30 timmar är det dummaste jag hört i hela mitt liv. Allt vackert och starkt i Sverige kommer utav att folk ARBETAR. Ska det vara så svårt att förstå?
- Kvinnor ska absolut inte kvoteras in i bolagsstyrelser

Mer har jag nog inte att säga just nu.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0