smart car

Det här är första gången jag försöker skriva copy på över ett år. Hör på den, va. För nån som ska bli copywriter. Det går med andra ord sådär. Puns med ordet smart i lämnar jag med stadig hand över till de efterblivna i klassen.

Förresten - med risk för att låta blond - är det normalt att en gasspis tänder sig själv? Alltså. Den kommer inte explodera eller nåt väl? När jag vrider på knappen så tänder den sig själv. Jag trodde man själv skulle använda en tändare.

Puss.

Feedback
Postat av: Jonna

Vi har en sån gasspis :)

2010-09-12 @ 12:58:08
URL: http://jonnajonna.tumblr.com
Postat av: anna

Nej det är inte normalt. DU KOMMER ATT DÖ.

2010-09-12 @ 15:53:26
URL: http://enannah.wordpress.com
Postat av: Elin

Nu är väl inte den första att lyssna på när det gäller reklam, men när jag tänker reklam för smart car, tänker jag typ någon form av tidslinje. Typ Eld, ångmaskin, elektricitet, (en glödlampa som tänds), tåget, den första personliga bilen, TVn, internet, SMART CAR! ;)

2010-09-12 @ 15:56:51
URL: http://www.elinelin.tumblr.com
Postat av: Cim

Problemet med det, Elin, är att Smart Car definitivt inte är den första eko-vänliga, lilla bilen. Den är bara en av tusen modeller. Den har färre säten och drar mer bensin än andra små bilar. Om man gjorde en reklam för den första mini-bilen för typ tio år sen, då hade en tidslinje made sense. Nu är det alldeles för långt gånget i utvecklingen.

2010-09-13 @ 00:12:10

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0