put your hands on me

Åhå, älskar.

Jag och Farid pratade om tatueringar för nån månad sen när vi letade lägenhet. Han vill skaffa en till. Jag är så jäkla osäker. Tycker 90 % av alla tatueringar förstör snarare än framhäver kvinnors skönhet. På killar är det mycket mer förlåtande känns det som. Skrift är som sagt mitt första val. Vi kommer aldrig tatuera in varandras namn, men vi pratade om coola sätt att visa kärlek för varandra genom tatueringar ändå. Kom på det när vi stod och lekte med tryckfärg inne på banken - varandras fingeravtryck. Alltså inte alla, utan ett enskilt.

Jag älskar fingeravtryck. De är så vackra. Dessutom tycker jag det vore ett subtilt, och onekligen äkta, sätt att visa att en person lämnat avtryck hos en (litterärt och bokstavligt). Fingeravtryck är ju helt unika. Frågan är bara vart man skulle sätta det. Spontant känns handleden given. Sen i framtiden när man skaffar barn så skulle man kunna göra de små fingeravtrycken bredvid. Eller bästa vännens. Det skulle bli fint, tror jag. Flera i rad.

Fan, en sån tatuering måste ju vara typ gratis. Det här kan bli ett projekt för i år, banne mig. Gillar ni idén?


Feedback
Postat av: Nathalie

Det låter sjukt snyggt! Men många tatueringar "flyter" ihop efter ett tag, så riktigt små streck kommer kanske se ut som en gröt efter ett år. Men det är absolut värt att fråga en tatuerare, för om det går så är det ju den snyggaste tatueringen man kan ha. Sjukt sugen själv!

2010-09-21 @ 18:39:15
URL: http://imdrivingfastnow.blogg.se/
Postat av: PAUSE

fan vilken cool tattooo :D

2010-09-21 @ 21:26:50
URL: http://www.finest.se/pause

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0